Sony otkriva nove PS5 DualSense kontrolere inspirisane galaksijom (video)

Uskoro ćete moći da nabavite verzije Midnight Black i Cosmic Red

 
Ako ste uspeli da se dokopate svog primerka konzole Sony PlayStation 5 i tražili ste DualSense sa drugačijim izgledom, Sony ima neke vesti koje bi vam mogle dobro doći. Kompanija je najavila svoje prve nove boje za kontroler, Midnight Black i Cosmic Red, koje su inspirisane galaksijom.
Midnight Black ima dve nijanse crne sa nekim svetlo sivim detaljima, koje je Soni dizajnirao „kako bi odražavao način na koji gledamo prostor kroz noćno nebo“, navodi se u postu na blogu. Verzija Cosmic Red, koja predstavlja dvotonski crni i duboko crveni izgled, „inspirisana je jedinstvenim živim nijansama crvene boje koje se mogu naći u čitavom kosmosu“.
 

 
Kontroler Midnight Black košta 70 dolara, koliko košta i originalni kolorit. Cosmic Red DualSense iz nekog razloga košta 75 USD, 5 USD više od druga dva modela. Prednarudžbe su sada otvorene na Amazonu a isporuke kreću od 18. juna.
Do sada je jedini DualSense koji su igrači mogli da preuzmu preko zvaničnih kanala onaj sa crno-belom šemom boja, koja odgovara estetici PS5 konzole. Moderi su kreirali sopstvene boje, dok su članovi PS5 tima za lansiranje dobili ekskluzivni beli i zlatni DualSense.
Izvor: Engadget
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi