Sony State of Play - šta je sve najavljeno?

Sony State of Play predstavlja brojna nova izdanja za PlayStation 5 i PlayStation VR 2, kao i nekoliko igara koje prelaze sa PC-a na PS5 i obrnuto

Sony State of Play - šta je sve najavljeno?

Najnoviji Sony State of Play livestream doneo je brojne najave novih igara i ažuriranja za PlayStation 5 i PlayStation VR 2, kao i malo sadržaja za PC. Obožavaoci PlayStation-a su mogli da vide nove igre sa omiljenim Astro Bot-om, novu Dynasty Warriors igru, datum izlaska za remake Silent Hill 2 i potvrdu nekoliko igara koje prelaze sa PC-a na PS5 (i obrnuto).

Ako niste uspeli da gledate veliko State of Play predstavljanje uživo, evo pregleda svih najava igara, datuma izlaska, trejlera i drugih važnih trenutaka sa Sony događaja.

Concord dobija prvi gameplay za Sony PS5 i PC

Kada je Sony pokazao Concord na prošlogodišnjem PlayStation Showcase-u, nismo znali šta da očekujemo od Firewalk Studios-ovog multiplayer PvP FPS-a. Sada znamo, jer su Sony i Firewalk prikazali kinematografski trejler i in-engine gameplay za ovaj šareni 5v5 hero shooter sa grupom vanzemaljskih avanturista. Concord dolazi na PS5 i PC 23. avgusta.

God of War Ragnarök dolazi na PC

Najnovija avantura Kratosa i Atreusa stiže na Windows PC ove godine. God of War Ragnarök, prvobitno izdat za PlayStation 4 i PlayStation 5 2022. godine, dobiće dugo očekivani port za Windows devetnaestog septembra, sa podrškom za super ultrawide ekrane, Nvidia DLSS 3.7, AMD FSR 3.1 i Intel XESS 1.3. Ragnarök na PC-u će takođe uključivati Valhalla DLC.

Astro Bot se vraća u novoj Sony PS5 igri

Zvezda igara Astro’s Playroom i Astro Bot Rescue Mission vraća se u potpuno novoj igri za PlayStation 5 koju razvija Team Asobi. Jednostavno nazvana Astro Bot, igra je puna ljubavi prema PlayStation-u. Astro može da se transformiše u najpoznatije PlayStation likove, uključujući Kratosa, Aloy i Nathan Drake-a, pa čak i da se pretvori u PlayStation 5 konzolu. Astro Bot dolazi na PS5 6. septembra.

Marvel Rivals dolazi na PS5 (i Xbox)

Marvel i NetEase-ov team-based hero shooter sa junacima i zlikovcima iz Marvel Univerzuma dolazi na PS5. Marvel Rivals je trenutno u zatvorenoj test fazi na PC-u, a verzije za konzole su predviđene za kasnije ove godine. Beta test za konzole biće dostupan na PS5 i Xbox Series X u julu.

Prvi gameplay za Monster Hunter Wilds

Capcom i Sony su nam dali novi pogled na Monster Hunter Wilds, nastavak open-world igre Monster Hunter: World iz 2025. godine, u novom trejleru fokusiranom na gameplay.

Sony je objavio datum izlaska za remake Silent Hill 2

Konami i Bloober Team-ov remake horor klasika iz ranih 2000-ih, Silent Hill 2, sada ima datum izlaska. Silent Hill 2 dolazi na PS5 8. oktobra. Novi jezivi trejler prikazuje šta možemo očekivati od nove verzije.

Povratak Dynasty Warriors

Koei Tecmo i Omega Force nisu izdali novu igru iz serijala Dynasty Warriors od 2018. godine. To će se promeniti sa Dynasty Warriors: Origins, koja dolazi na PS5 2025. godine, a koju ćemo takođe videti i na Windows PC i Xbox Series X platformama.

Path of Exile 2 dolazi na PS5

Path of Exile 2, sledeća iteracija besplatne akcione RPG igre Grinding Gear Games-a, dolazi na PS5 kao i na PC. Alternativa Diablo 4 smeštena je godinama nakon originalne igre Path of Exile, šaljući igrače u mračni svet Wraeclast gde će pokušati da zaustave širenje korupcije. Rani pristup počinje na PS5 ove jeseni.

Sony donosi i Until Dawn remasterizovan

Interaktivna horor igra Until Dawn od Supermassive Games dolazi na PS5 i Windows PC ove jeseni, našminkana i poboljšana. Na State of Play smo dobili uvid u to šta je remaster studio Ballistic Moon doneo originalu iz 2015. godine.

Where Winds Meet

Možda se sećate Where Winds Meet sa Gamescom Opening Night Live 2022, gde je ambiciozni, Wuxia-stil otvoreni svet akcioni RPG prvi put otkriven. Where Winds Meet je sada potvrđen za PS5, sa novim trejlerom koji prikazuje gameplay.

Infinity Nikki

Avantura otvorenog sveta sa oblačenjem likova Infinity Nikki dolazi na PS5 — sa beta testom koji se očekuje uskoro — omogućavajući igračima da istražuju fantazijski svet sa svojim krznenim prijateljem Momo. Zamislite Breath of the Wild, ali sa outfitima.

Ballad of Antara najavljen

Razvojni tim iza igre Pascal’s Wager otkrio je na State of play svoju novu igru, Ballad of Antara, vrlo ambicioznu Soulslike akcionu igru koja dolazi na PS5 2025. godine. Prema zvaničnom opisu igre, “Daleka zemlja je na ivici nestanka zbog sukoba iz pre mnogo vremena i invazije koja je usledila. Krenite na opasno putovanje, tražite božanska stvorenja, da povratite izobličene i izgubljene temelje sveta.”

Alien: Rogue Incursion otkriven na State of Play

Alien: Rogue Incursion je “intenzivna single-player, akcioni horor igra” — i prva Alien igra razvijena specijalno za virtualnu realnost — koja dolazi na PlayStation VR 2 od developera Survios krajem godine.

Behemoth gameplay stiže na Sony PSVR 2

Skydance-ov Behemoth je na State of play obećao avanturu kroz čudna, vanzemaljska okruženja i borbe protiv ogromnih čudovišta, sa “teškom VR borbom i realističnom fizikom.” PSVR 2 vlasnici će moći da testiraju ove tvrdnje kada Behemoth stigne kasnije ove godine, piše polygon.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi