Steam dodao 7 besplatnih igara koje možete preuzeti do kraja juna

Ugrabite priliku i poklon koji vam Steam pruža u vidu besplatnih igara koje možete preuzeti tokom tekućeg meseca i to odmah sada

Steam dodao 7 besplatnih igara koje možete preuzeti do kraja juna

Stigao je mesec jun, početak leta, a sa njim dolazi mnogo besplatnih igara na omiljenom PC mestu – Steam gejming platformi. U stvari, nudi se sedam igara za preuzimanje i igranje tokom ovog meseca, od kojih jedna ima veliki popust povodom proslave Prajda.

Steam često deli besplatne igre s vremena na vreme, što je odličan način da obogatite svoju gejming bazu igara.

Prvo, svi oni koji slave Prajd i sve što se tiče LGBT+ zajednice, imaju na meniju igru Tell Me Why, koja je sada besplatna i može se direktno dodati u vašu bazu igara.

Ovo narativno putovanje vas vodi kroz natprirodnu priču o blizancima koji žele da otkriju tajne iz svoje problematične prošlosti.

Steam daruje 7 besplatnih igara u junu

Zatim, čeka vas jedan šašavi vukodlak u igri The Werecleaner, gde igrate kao vukodlak čistač koji radi noćnu smenu i mora da očisti kancelariju bez ubijanja i jedenja bilo koga.

Crimson Hell je igra preživljavanja u horor žanru, ispunjena zagonetkama i preplitanjem priče koju mladi student novinarstva mora da preživi. Njeni retro vizuali izgledaju mračno i prljavo – savršeno za jednu horor priču.

Sledeća je igra Reborn, u kojoj ćete se smenjivati između borbe sa čudovištima i upravljanja malim naseljem. Ovo izgleda kao povratak u SNES dane, sa malo više šarma.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Ako volite izazove u „tower defence“ igrama, onda je Lesson Learned: Cult of the Elizabeth vredna pažnje. Možete igrati ovu bajkovitu strategiju sami ili sa prijateljom u co-op modu.

Clash for Crust je multiplayer party igra u kojoj svaki igrač preuzima kontrolu nad galebom i bori se za komade hleba, kao što to galebovi vole da rade. Izgleda haotično i smešno, savršeno za veče sa prijateljima. Poslednja igra u ponudi je Free Chess – šah naravno, prenosi Gaming Bible.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi