Stiže Counter Strike 2

Pre nekoliko dana pojavile su se reference na Counter Strike 2 u Nvidia drajveru, a nove informacije kažu da nastavak stiže i da je visoko na listi prioriteta kod Valve.

Stiže Counter Strike 2

Poznati esports novinar i reporter Ričard Luis kaže da je pričao sa nekoliko izvora, koji su mu potvrdili da Valve sprema Counter Strike 2, čija beta bi uskoro trebalo da bude i zvanično najavljena. Izvori kažu da je igra već neko vreme u razvoju i da je ceo proces pri kraju.

Nova verzija igre bi trebala da donese poboljšanja po pitanju grafike, jer koristi Source 2 endžin. Valve je obratio posebnu pažnju na proces uparivanja igrača, takozvani matchmaking, tako da dodatni softveri kao što su FACEit verovatno neće biti potrebni. Valve bi takođe mogao da unapredi servere na kojima će se hostovati igre, što je jedna od stvari koje igrači traže godinama unazad.

Prema izvorima, Counter Strike 2 je tu, iza ćoška, tako da je realno očekivati najavu beta verzije i prijave za rani pristup igri. Igru trenutno testiraju profesionalni igrači u Valve predstavništvu, kao i eksterne kompanije koje se bave testiranjem igara.

Kao i sve dosad što ima veze sa Valve, planovi mogu jednostavno da se potpuno promene, a ova kompanija je poznata po tome da objavljuje igre tek kada su spremne, ni minut pre.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi