The Last of Us stiže na PlayStation 4

Prema najnovijim informacijama, igra The Last of Us će se pojaviti za PlayStation 4 ovog leta u paketu sa DLC dodatkom Left Behind. Serkan Sulun, menadžer PlayStation softvera za tržište Evroazije, rekao je da se nastavak The Last of Us igre neće pojaviti uskoro, ali da će originalna igra biti predstavljena za Play

Prema najnovijim informacijama, igra The Last of Us će se pojaviti za PlayStation 4 ovog leta u paketu sa DLC dodatkom Left Behind. Serkan Sulun, menadžer PlayStation softvera za tržište Evroazije, rekao je da se nastavak The Last of Us igre neće pojaviti uskoro, ali da će originalna igra biti predstavljena za PlayStation 4 ovog leta, u obliku fizičke i digitalne kopije, sa unapređenom grafikom. Nema sumnje da će ovaj potez biti značajan za PlayStation 4, obzirom da lista AAA naslova za ovu godinu nije velika, a na njoj se (manje-više) nalaze: Second Son, Driveclub, MLB 14: The Show i The Order: 1886. The Last of Us igra za PlayStation 3 pojavila se u junu prošle godine. U pitanju je već sada legendarna igra, koja je na mnogo mesta dobila nagradu za najbolju igru godine, uključujući i sajt IGN, a tokom prošle godine nije bilo retko čuti ni da je u pitanju jedna od najboljih igara ikada. DLC dodatak Left Behind je takođe dobio izuzetno pozitivne kritike.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi