Transformers: Izašao je zvanični trejler za (sad) najveći blokbaster naredne godine

Kada nije dosta transformers robota, neko je smislio da je dobra ideja dodati gorilu-robota?!?

Velika mega franšiza Transformers se vraća u bioskope 9. juna sa novim filmom Rise of The Beasts. Prošlo je skoro pet godina od poslednjeg filma (Bumblebee), a ovoga puta transformersi imaju nove saveznike koji se ne transformišu u vozila, već u životinje iz džungle.

Izašao je prvi trejler filma koji se bazira na popularnoj Beasts Wars grani stripova/crtanih filmova. Radnja je vremenski smeštena između filma Bumblebee i serijala filmova Majkla Beja. Režisersku palicu držao je Stiven Kejpl Junior, dok su glavne uloge Entoni Ramos i Dominik Fišbek. Ramos je Noa, bivši vojnik sa mlađim bratom koji dobro poznaje elektroniku, dok je Elena (Fišbek) istraživač koji radi u muzeju.

Naravno, tu su i Autoboti, Deseptikoni, Maksimali, Predakoni, pa čak i Terorkoni. Uostalom pogledajte trejler ispod.

Klasični Transformers film

Ovo nikako ne mislimo u pežorativnom smislu, i znate i sami da ne pišemo često o filmovima, ali je Transformers serijal miks dobre akcije, zabave i gomile CGI. Naravno, ni ovaj ne zaostaje, pa u filmu ima sasvim dovoljno skeptičnih ljudi, robota, ali i naravno Optimus Prajma, Bamblbija i mnogo negativaca i novih likova.

Trejler lepo prikazuje sve što možemo da očekujemo, i ako ste fan ovog serijala, nikako nećete biti razočarani. Dodajte tome i dobru muziku, i eto proverenog recepta koji garantuje dobru posetu u bioskopima.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi