Umesto ove, Assassin’s Creed Jade igru ćemo pre videti 2025. godine

Mobilna Assassin’s Creed Jade igra, koja je navodno u razvoju najmanje četiri godine, pre će stići 2025, umesto ove godine kako je prvobitno bilo planirano

Umesto ove, Assassin’s Creed Jade igru ćemo pre videti 2025. godine

Izvori iz Level Infinite izdvača igara u vlasništvu kompanije Tencent sugerišu da će Assassin’s Creed Jade mobilna igra biti objavljena 2025. godine, umesto ove, kako je u početku bilo planirano. Oni još tvrde da je igra provela najmanje četiri godine u razvoju u saradnji sa kompanijom Ubisoft, a odlaganja dolaze usred šire promene fokusa kod kineskog gejming giganta.

Naime, Tencent navodno preusmerava svoje resurse sa avantura otvorenog sveta velikih razmera, na opuštenije zabavne igre.

Jedan takav naslov je nedavno objavljeni DreamStar, šareni onlajn naslov koji izgleda kao zanimljiva kombinacija igara Fall Guys i MMO mehanike. Originalni naslovi poput ovog izbegavaju skupe naknade za autorska prava koje su povezane s razvojem mobilnih nastavaka postojećih franšiza u vlasništvu drugih razvojnih studija, piše Reuters.

Assassin’s Creed Jade scenario

Smešten u drevnoj Kini, Assassin’s Creed Jade prvobitno je najavljen 2022. godine i deluje da će biti solidan dodatak dugogodišnjoj „stelt“ akcionoj franšizi, ukoliko uopšte na kraju i stigne.

Priča prati Siju, potpuno novog protagonistu koji je zadužen za zaštitu svoje domovine od zlokobne grupe pljačkaša. Igra kombinuje elemente dizajna tzv. live-servis igara sa tradicionalnim Assassin’s Creed karakteristikama, poput prostranog otvorenog sveta i brze borbe sa novim oružjima kao što su kineska kopalja i dvostrukih mačevi.

Naslov je dobio zatvorenu betu koja je omogućila odabranoj grupi igrača da testiraju igru u avgustu prošle godine, ali je pristup bio vrlo ograničen. Trejler samog igranja objavljen je otprilike u isto vreme, prikazujući malo više od minuta snimka u igri.

Ako je ovaj trejler pokazatelj ičega, to je da se Assassin’s Creed Jade može pohvaliti prilično impresivnom grafikom za mobilni naslov sa bujnim šumama i složeno detaljnom drevnom kineskom arhitekturom.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi