Valve igra koja još nije najavljena, a već ima preko 10.000 igrača

Najnovija još uvek neobjavljena igra kompanije Valve, pod nazivom "Deadlock," ima 10.000 igrača i to pre nego što je igra zvanično najavljena, pokazuju podaci sa SteamDB-a

Valve igra koja još nije najavljena, a već ima preko 10.000 igrača

Nova igra kompanije Valve, koja još nije najavljena, a već ima više od 10.000 igrača i pre nego što je njen izlazak uopšte potvrđen od strane Steam developera.

Iako je Valve šire poznat u industriji kao tvorac jedne od najplodnijih online prodavnica igara, Valve ima bogatu istoriju kao studio koji stoji iza nekoliko ultra popularnih franšiza. Half-Life, Portal i Left 4 Dead su neki od najvećih hitova ovog developera, dok će drugi kao što je Team Fortress 2, ostati zapamćeni kao kultni klasici. Sada, najnovija igra iz studija već izaziva uzbuđenje.

Iako Valve još nije zvanično najavio izlazak igre, Deadlock je postavljen kao nova novi pucačina iz Half-Life serijala. Rane glasine i procurele informacije od strane testera igre, sugerišu da će igra debitovati kao mešavina između hero shooter-a i MOBA žanra.

Valve još nije potvrdio izlazak igre, niti je studio zvanično otkrio početak perioda testiranja igre. Međutim, nedavni grafikoni broja igrača sa Steama, sugerišu da je igra, možda tiho, već započela svoju prvu fazu testiranja.

Valve intenzivira testiranje Deadlock igre pre njenog zvaničnog predstavljanja

Kako je izvestio PCGamesN, novo ažuriranje na Steam agregator sajtu SteamDB, pokazuje kako broj igrača za Deadlock postepeno raste. Tokom protekle nedelje, Deadlock je zabeležio maksimalan broj igrača iznad brojke od 10.000 korisnika, dostigavši vrhunac od 12.008 igrača 10. avgusta.

Igra je takođe zabeležila konzistentan broj igrača, sa preko 2.000 igrača tokom poslednjih nekoliko dana. Valve još nije zvanično najavio Deadlock u javnosti, a developer nije potvrdio ni zvanično beta testiranje koje će uslediti za ovu igru.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Rastući brojevi na Steamu za Deadlock sugerišu da Valve možda intenzivira testiranje igre zajedno sa nekoliko drugih nedavnih ažuriranja. Valve je zvanično podneo zahtev za zaštitni znak za Deadlock ranije ove godine.

Procurele informacije sugerišu da će igra biti novi originalni IP (intelektualna svojina) kompanije Valve, sa 19 igrivih likova koji su nagovešteni kroz ranije snimke igranja. Tema igre je takođe bila zanimljiva, pri čemu Valve navodno isprobava futurističku i “steampunk” estetiku.

Dok je najistaknutiji poduhvat Valve-a bio razvoj Steam-a, studio je bio zauzet tokom poslednjih godina. Valve je prošle godine dočekao dugo očekivano izdanje Counter-Strike 2, koji služi kao nova zamena za  Counter-Strike: Global Offensive.

Studio takođe nastavlja da radi na masovno popularnoj MOBA igri Dota 2, sa godišnjim svetskim prvenstvom “The International” zakazanim za sledeći mesec. Potencijalno otkrivanje igre Deadlock u bliskoj budućnosti trebalo bi da bude uzbudljiv događaj za fanove ovog mega popularnog studija, prenosi GameRant.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi