Counter-Strike 2 je zvanično lansiran i besplatan, nema više CS:GO

Valve je zvanično lansirao novu verziju pucačine Counter-Strike 2 i ona od sada zamenjuje legendarni CS:GO, a besplatna je za sve na Steam Store platformi

Counter-Strike 2 je zvanično lansiran i besplatan, nema više CS:GO

Legendarna Valve pucačina Counter Strike: Global Offensive poznata i kao CS:GO posle više od decenije dobija dugo očekivanu nadogradnju u vidu Counter-Strike 2 verzije koja je zvanično lansirana ove nedelje. Na Steam platformi nova verzija zamenjuje staru, potpuno je besplatna, a dobila je ažuriranja kao što su dimne granate, redizajnirane mape i poboljšane mrežne karakteristike.

Counter-Strike 2 donosi unapređenu grafiku kao i tehničke promene u nišanu i pucanju, a prelazi i na noviji Valve Source 2 engine. On joj poboljšava, neki bi rekli preko potreban izgled likova, prerađuje zvuk, korisnički interfejs i donosi nadograđene Community Workshop alate.

Kao što je pomenuto, novu verziju veličine 27 GB možete besplatno preuzeti sa Steam platforme, a sve sa stare igre ćete moći da prenesete. Tako će se kompletan inventar koji ste sakupljali tokom godina ubrzo naći u novoj Counter Strike 2 verziji, koja inače ima i nadograđene modele visoke rezolucije.

U konkurentskim mapama dostupne su sledeće: Mirage, Overpass, Vertigo, Ancient, Inferno, Nuke, Anubis, Dust 2 i Office. Italija je takođe dostupna, ali nije deo konkurentskog skupa za pronalaženje protivnika i saigrača za 5 na 5.

Valve je u martu posle nekoliko godina glasina najavio igru i otvorio ograničeni beta test. Nekoliko meseci kasnije – zvanično smo je i dobili.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi