Counter-Strike 2 je (skoro) stigao: brži, lepši i potpuno besplatan

Counter-Strike 2 je nova iteracija jedne od najpopularnijih igara, koja donosi novi izgled, potpuno je besplatna i moći ćete da prenesete sve sa stare igre

Counter-Strike 2 je (skoro) stigao: brži, lepši i potpuno besplatan

Valve je i zvanično najavio Counter-Strike 2 igru koja bi trebala da donese potpuno novi vizuelni identitet, novi sadržaj, uz zadržavanje dobro poznatog Counter-Strike iskustva.

Postoji niz video zapisa koji prate najavu, koji objašnjavaju kako će Counter-Strike 2 sve promeniti, a mi smo odvojili tri zasebna snimka koji objašnjavaju kako će se ponašati dim u igri, kako se rešavaju problemi sa serverima i koje su promene na mapama.

Za sada će Counter-Strike 2 biti dostupan samo za ograničeni broj korisnika, dok će finalna verzija igre biti dostupna na leto, kao besplatni dodatak za CS:GO.

„Counter-Strike 2 je najveći tehnički korak napred u istoriji Counter-Strike franšize, koji obezbeđuje nove funkcije i ažuriranja u godinama koje dolaze“, piše u Valve izjavi. „Sve nove karakteristike igre biće otkrivene kada bude zvanično predstavljena ovog leta, ali put do Counter-Strike 2 počinje danas kao ograničeni test za odabrane CS:GO igrače. Tokom ovog perioda testiranja, procenjivaćemo podskup funkcija koje će rešiti sve probleme pre objavljivanja širom sveta.”

Najprijatnije iznenađenje je što će Counter-Strike 2 biti besplatna nadogradnja na CS: GO. Ovakav potez će sigurno naići na odobravanje javnosti, jer zadržavanje besplatnog modela garantuje da će se pokazati masovno popularnim pri lansiranju i još mnogo godina kasnije. Da stvar bude još bolja, Counter-Strike 2 omogućava da se sve prenese sa starih igara, piše PCGamer.

„Ponesite ceo svoj CS:GO inventar sa sobom u Counter-Strike 2. Ne samo da ćete zadržati svaki predmet koji ste sakupljali tokom godina, već će svi imati koristi od Source 2 osvetljenja i materijala. Pored podrške starijim modelima, svo osnovno oružje je nadograđeno modelima visoke rezolucije, a neke završne obrade oružja koriste prednosti ovih novih modela.”

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi