Vikend je i Steam vas daruje sa 6 besplatnih igara za PC gejmere

Valve Steam platforma ponovo donosi sjajan izbor besplatnih igara koje će nas zabavljati ovog vikenda, ali i duže ako vam se svide, naravno 😊

Vikend je i Steam vas daruje sa 6 besplatnih igara za PC gejmere

Kada Steam ponudi šest novih besplatnih igara, postajemo veoma uzbuđeni. Naravno, igrači na konzolama možda nisu zadovoljni, ali PC igrači će uživati u pravoj poslastici (ili nekoliko njih).

Preko Twitter naloga Free Steam Games, dodato je šest novih avantura različitih priča u bazu besplatnih igara. Evo koje su to igre:

  • Idle Fishing – Opustite se u ovoj ribolovačkoj igri, a cilj je, naravno, i pecanje ribe. Sa dnevnim zadacima i više različito dizajniranih čamaca koje otključavate napretkom u igri, ima zaista mnogo toga da se uradi dok uživate u prirodi.
  • Singing Peaks – Platforma u kojoj rešavate zagonetke kroz svojevrsni piksel art svet, a sve kako biste stigli do vrha planine Nihara, dok se borite za iskupljenje.
  • Viking Rise – Steknite prednost nad neprijateljima i obezbedite pobedu za svoj narod u ovoj online multiplayer strateškoj igri.

Još jedna Steam igra koju biste možda želeli da isprobate je Nightmare Kart

  • Zombie Killer – Možete li preživeti horde zombija koji jure vaše meso? Ubrzo ćete saznati dok pokušavate da ostanete živi na ovom ostrvu prepunom zombija.
  • Striker Manager 3 – Slično kao Football Manager, ali ipak drugačije, iako je cilj isti: postati najbolji menadžer na svetu.
  • Knockout City – Volite dobru borbu? U ovoj igri, tučnjava je glavna stvar. Suočite svoju ekipu sa drugima da vidite ko će izaći kao pobednik.

Neke od besplatnih igara na listi izazivaju dotok veće količine adrenalina od drugih – možda ribolov ne zvuči na prvu kao takav, ipak može biti intenzivan ako ga dobro “radite”.

Bez obzira na vaš gejming ukus, ponuđene igre bi trebalo da vam pomognu da provedete sate igrajući se, a možda vas i upoznaju sa vrstom igre i/ili žanrom o kojem nikada niste do sada razmišljali.

Kao i uvek, proverite da li pomenute igre rade na oba aktuelna desktop sistema, PC i Mac, kako ne biste ostali razočarani, piše Gaming Bible.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi