Vitezovi, dinosaurusi, mačevi i puško-mitraljezi – odlične besplatne igre na Epic Games ove nedelje

Besplatne igre svake nedelje su postale tradicija na Epic Games, a do 20. aprila na tapetu su dva odlična multiplayer naslova: Mordhau i Second Extinction

Vitezovi, dinosaurusi, mačevi i puško-mitraljezi – odlične besplatne igre na Epic Games ove nedelje

U zavisnosti od toga da li više volite tradicionalnu tematiku ili Jurrassic Park kombinaciju futurističke pucačine sa primesom dinosaurusa, jedan od ova dva naslova zamišljena za igru sa više igrača, će vam sigurno “leći” za praznike. Mordhau i Second Extinction su besplatne igre koje možete da uzmete za tačno 0 dinara do 20. aprila, a ukoliko ste ih gledali iz prikrajka, ovako ćete uštedeti 50 evra.

Mordhau – srednjevekovna bitka

Ova igra vas stavlja na bojno polje srednjeg veka, gde zajedno sa 63 igrača možete da iskusite brutalnost (i zadovoljstvo) makljanja prsa u prsa, sa tradicionalnim arsenalom oružja na raspolaganju.

Na vama je da zajedno sa prijateljima odbijate talase neprijatelja u Horde režimu ili igrate Frontline ili Invasion tipove igre, u zavisnosti od raspoloženja. Na raspolaganju vam je veliki izbor oružja i oklopa, tako da možete izgledati kako želite i odabrati veliku sablju ili luk i strelu za tip igre koji vam više odgovara.

Ova igra je izašla u aprilu 2019. godine i ima veoma pozitivne ocene na različitim platformama. Preporučena mašina potrebna za uživanje u krvavoj borbi, gde udovi vaših neprijatelja lete oko vas, izgleda ovako: Core i5 CPU 5. generacije, 16 GB RAM-a, Nvidia GTX 1060 grafika i 40 GB prostora na disku, uz stabilnu internet vezu.

Second Extinction

Cilj ove futurističke multiplayer pucačine je jednostavan – uspostavite kontrolu nad Zemljom.

Na vama i vaša dva prijatelja je da se borite protiv hordi mutiranih dinosaurusa koji žele da provere kakvog ste ukusa. U pitanju je Early Access verzija igre što znači da razvojni tim još uvek prihvata sugestije igrača pre finalnog oblikovanja igre.

Na raspolaganju vam je 6 heroja, 12 oružja (sa 5 nivoa unapređenja) i 6 misija, plus poneka sporedna misija, čisto da vam razbije klasični pristup pucačine. Ovo je jedna od onih igara koje treba igrati u timu, jer su vam solo šanse da preživite dvostruke: male i nikakve. Zato nađite drugare u koje imate poverenja da vas neće izdati usred partije kada ih devojka pošalje u prodavnicu i uživajte u makljaži mutiranih dinosaurusa.

Potrebna konfiguracije je maltene identična kao za prethodnu igru, uz to da bi valjalo da imate malo jači CPU i 50 GB slobodnog prostora. Ako ste se ikada pitali zašto vam treba SSD veći od 1 TB – eto zašto.

Mordhau preuzmite ovde, a Second Extinction na ovoj adresi. Obe igre su besplatne u narednih sedam dana, do 20. aprila u 17h, kada nas čekaju, ne toliko atraktivne igre Beyond Blue i Never Alone.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi