Vozači dronova, spremite se, Duskers je besplatan na Epic Games

U Duskers pilotirate dronom u svemirske brodove da biste pronašli sredstva za preživljavanje i složili kockice kako je univerzum postao ogromno groblje.

Vozači dronova, spremite se, Duskers je besplatan na Epic Games

U igri Duskers vi ste operater dronova, okruženi starom tehnologijom koja deluje kao vaše jedine oči i uši za ka spoljnom svetu. Ono što čujete dolazi preko daljinskog mikrofona. Ono što vidite je kako svaki dron vidi svet. Senzori pokreta vam govore da nešto postoji blizu vas, ali ne i šta u pitanju. Kada izdajete komande, to radite isključivo preko interfejsa komandne linije.

Zaradite sve

Duskers je igra koja vas tera da zaradite sve. To ćete uraditi sakupljajući delove za nadogradnju dronova, same dronove, pa čak i delove za nadogradnju brodova. Opasnost u stvorenja koja vrebaju u ovim napuštenim brodovima, a oružja uglavnom nema, pa ćete možda morati da smislite pametan način da istražite vojnu ispostavu koristeći samo senzor pokreta i mamac.

Ali čak i ako nađete način, senzor na koji se oslanjate može se pokvariti ili vam možda ponestane mamaca, čak i napajanje kamere vašeg drona može početi da pokvari. Jedna, omiljena strategija se ne može dugo koristiti, tako da ćete morati stalno da se prilagođavate.

Duskers ne oprašta

Duskers je smešten u proceduralno generisan univerzum, a kada umrete gubite sve. Ne samo da morate da brinete o opasnostima koje vas čekaju u napuštenim delovima, već i da li će da vam ponestane goriva ili delova za modifikaciju vaših dronova i broda.

Ova igra košta 18 evra, ali je do 3. marta besplatna na Epic Games i sve što treba da uradite je da se ulogujete i dodate je u svoju biblioteku.

S obzirom na vrlo specifičan interfejs, igra zauzima samo 200 MB i radi na svemu što ima Windows XP i novije operativne sisteme, otprilike na svakoj grafici od 2004. godine pa do danas.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi