Realme C30: moderan i pristupačan sa trendi prugastim dizajnom

Zvanično je predstavljen početni Realme C30 model u gami pametnih telefona sa svetlucavim dizajnom vertikalnih pruga koji privlači pažnju već na prvi pogled.

Opremljen Unisoc T612 čipsetom, Realme C30 postiže rezultat od 224.233 poena na AnTuTu testovima. Štaviše, C30 opremljen je sa UFS 2.2 ultra brzom memorijom, koja može da obezbedi duplo veću brzinu čitanja i pisanja podataka od eMMC 5.1. Većina koristi UFS 2.2 samo na svojim modelima srednje i visoke klase, dok ga realme C30 koristi i u jeftinijem cenovnom rangu.

Izvanredan i moderan dizajn za početni cenovni segment

Dizajniran da bude najelegantniji pametni telefon početnog segmenta u 2022. godini, realme C30 dolazi sa dizajnom vertikalnih pruga, debljine 8,5 mm, kombinujući lep vizuelni utisak sa udobnošću korišćenja. Kao rezultat toga, dobili smo najtanji telefon u segmentu, a dinamičan dizajn i tekstura čine da izgleda istovremeno futuristički i trendi. Ovaj pametni telefon dolazi u tri opcije boja: plavoj, bambus zelenoj i denim crnoj.

Mega baterija

Što se tiče baterije i Realme C30 nastavlja sa prednostima baterije C serije od 5000 mAh tako da može da traje i do 35 dana u stanju pripravnosti.
Realme C30 se kod nas već nalazi u prodaji. Za više informacija posetite zvaničnu realme stranicu – https://www.realme.com/ .

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi