Smešna strana Bencha, Boža opet izdominirao

2024. je stigla i red je da i po četvrti put započnemo novu godinu na veseo način: Smešna strana Bencha je spremna! Uživajte.

Smešna strana Bencha, Boža opet izdominirao

Nova Smešna strana Bencha je spremna! I prethodne godine smo bili jako vredni, mnogo testova, recenzija i priloga snimili, i kao što već znate, nikada tu ne prođe sve glatko. Snimiti toliko scena iz prve, čak i sa ovoliko iskustva za nama, nije moguće. Bilo je grešaka, bilo je upadanja, raznih zvukova ili ljudi sa strane koji bi nam ušli u kadar i potpuno nas poremetili.

Ipak, kada sve saberemo, najviše smo grešili mi. Naravno, sve se to ponovo snimi, vrati, iseče. Neksijeva kamera pomno beleži sve naše gafove, namerne ili nenamerne, jer znamo da ćemo vam ih na gomili predstaviti i iznuditi osmeh, negde uvek u ovo doba godine.

I evo, 2024. je stigla i red je da i po četvrti put započnemo novu godinu na veseo način: Bogdan je brižljivo montirao novu kolekciju situacija koje su nam se dešavale tokom snimanja video priloga prethodne godine. Nadamo se da ćemo vas nasmejati u narednih desetak minuta. Uživajte.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. old_bookmaker

    Nadamo se da ćemo vas nasmejati u narednih desetak minuta...

    I jeste, lep video, a lepo je videti da neko ima duha da pravi šale na svoj račun.

    Spoiler content hidden.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi