Android na iPhone? Može, preko Samsung S23 web aplikacije

Samsung je ažurirao svoju Try Galaxy web aplikaciju, tako da Apple korisnici sada mogu da probaju One UI 5.1 i Android na iPhone, kao na Galaxy S23 telefonu

Android na iPhone? Može, preko Samsung S23 web aplikacije

Iako je još rano, Samsung Galaxy S23 telefoni su se već pozicionirali kao neki od najboljih Android uređaja trenutno na tržištu. I dok nastavlja da plasira telefone kroz razne marketinške kampanje, izgleda da je kompanija sada odlučnija nego ikada da “konvertuje” iPhone korisnike u svoj brend, omogućavajući im da probaju Android na iPhone telefonima.

Samsung je objavio novo ažuriranje za svoju Try Galaxy web aplikaciju, koja je dostupna od prošle godine. Novo ažuriranje, međutim, omogućava korisnicima iPhone-a da “iskuse” Samsung Galaxy S23 sa Android 13 i One UI 5.1. Najbolje od svega, korisnici iPhone neće morati da instaliraju aplikaciju da bi videli o čemu se radi, pošto sve radi preko browsera, piše 9to5Google.

Naravno, ovo neće pretvoriti vaš iPhone u potpuno funkcionalan Galaxy S23, jer cela aplikacija zapravo više liči na simulaciju. Kada odete na Try Galaxy sajt, biće zatraženo od vas da skenirate QR kod i koristite Safari kako biste sve ovo isprobali. Kada kopirate link u Safari, moraćete da dodate web sajt na svoj početni ekran, gde ćete dobiti onda Try Galaxy ikonicu.

Klikom na ovu ikonicu dobićete mali vodič kroz One UI 5.1 i najnoviji Android, koji će vam ukratko objasniti kako da se krećete kroz sistem. Nakon toga imate slobodu da istražujete operativni sistem i vidite kako je koristiti moderan Samsung Android pametni telefon.

Možete isprobati neke osnovne aplikacije koje Samsung i Google nude, uključujući Google Messages, a Samsung će slati neke lažne poruke dok istražujete, kako biste videli kako rade neke druge funkcije uređaja, kao što su kamera ili Object Eraser.

Ovo virtuelno iskustvo samo po sebi verovatno neće biti dovoljno da natera korisnike da pređu sa iPhone-a na Galaxy uređaj, ali je svakako dobra i interesantna opcija da vidite šta to druga strana nudi, a da ne morate da kupujete novi uređaj.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi