Aplikacija Google Messages priprema deljenje fotografija preko Google fotografija

Google Messages se izgleda priprema da integriše Google fotografije za deljenje slika i video zapisa putem MMS-a

 
Novi izveštaj 9to5Google pokazuje da se aplikacija Google Messages možda priprema da integriše Google fotografije za deljenje slika i video zapisa putem MMS-a.Objava APK Insight-a prikazuje neke snimke ekrana funkcije kao da je aktivna. Kada pokušavate da delite video u okviru ćaskanja, kartica će predložiti novi metod za deljenje video zapisa i fotografija tako što ćete ih otpremiti u Google fotografije.Vredi napomenuti da izgleda da ova funkcija daje predlog kada sastavljate poruku za medije putem MMS ćaskanja. To znači da druga osoba ili nema omogućeno RCS ćaskanje ili (verovatnije) primalac koristi iPhone. Primalac će dobiti vezu za pregled ili preuzimanje medija.Pored funkcije Google Photos, Google izgleda povlači svoju odluku da polako ukloni „meni hamburgera“ iz većine Android aplikacija tako što će samo staviti sve stavke menija iza ikone fotografije profila.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi