Apple potvrdio izlazak iOS 18.1 sistema sledeće nedelje sa novim funkcijama za iPhone i AirPods Pro 2

iOS 18.1 konačno donosi dugoočekivane Apple Intelligence funkcije, poboljšanja za AirPods Pro 2 i otvara pristup NFC čipu za aplikacije drugih kompanija, očekivan datum lansiranja je 28. oktobar

Apple potvrdio izlazak iOS 18.1 sistema sledeće nedelje sa novim funkcijama za iPhone i AirPods Pro 2

Apple je zvanično potvrdio da će iOS 18.1 biti lansiran za javnost sledeće nedelje, zajedno sa značajnim ažuriranjem firmvera za korisnike AirPods Pro 2 slušalica.

iOS 18.1 uključuje prve Apple Intelligence funkcije, kao što su alati za pisanje, sažeci obaveštenja i opcija *Clean Up* u aplikaciji Photos. Pored ovih, ažuriranje donosi i niz drugih funkcija koje nisu deo Apple Intelligence paketa.

The Verge i The Wall Street Journal danas su potvrdili da će sledeće nedelje biti lansirane funkcije za korisnike sa oštećenjem sluha na AirPods Pro 2 uz novo ažuriranje firmvera za AirPods i iOS 18.1. Apple je ranije samo najavio da će iOS 18.1 biti dostupan u oktobru, tako da ovo predstavlja prvu zvaničnu potvrdu da će ažuriranje stići u nedelji koja počinje 28. oktobra.

Apple nije naveo tačan datum lansiranja iOS 18.1 osim da će biti sledeće nedelje, ali je Bloomberg ranije izvestio da je planirano za 28. oktobar.

Pored Apple Intelligence funkcija i novih opcija za sluh za AirPods Pro 2, iOS 18.1 donosi i promene u Control Center-u, unapređenja za iPhone Mirroring, kao i opcije za snimanje i transkripciju poziva. Sa iOS 18.1, Apple po prvi put omogućava pristup NFC čipu i aplikacijama trećih strana, prenosi 9to5Mac.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi