Belgijski Radionomy je novi vlasnik Winampa

Čuveni medija plejer Winamp razvijen od strane Nullsofta i u vlasništvu AOL-a će definitivno živeti i dalje, jer je belgijski radio servis Radionomy postigao dogovor sa matičnom kompanijom da preuzme plejer i prateće servise. TechCrunch izveštava da bi Radionomy, koji ima više od 6000 radio stanica u

Čuveni medija plejer Winamp razvijen od strane Nullsofta i u vlasništvu AOL-a će definitivno živeti i dalje, jer je belgijski radio servis Radionomy postigao dogovor sa matičnom kompanijom da preuzme plejer i prateće servise. TechCrunch izveštava da bi Radionomy, koji ima više od 6000 radio stanica u svom portfoliu, i AOL kao vlasnik Winampa, trebalo da finalizuju dogovor već do kraja ove nedelje. Ni AOL ni Radionomy nisu bili raspoloženi za davanje zvaničnih izjava, ali su članovi Winamp foruma primetili da su Winamp-ova imena servera tiho prebačena na Radionomy, što bi moglo da znači da je dogovor uveliko postignut i da se čeka njegova finalizacija. I servis za strimovanje Shoutcast će biti deo ovog dogovora, zajedno sa više od 50.000 stanica i zvaničnim forumom, skinovima i ostalim servisima.
 

winamp prodat

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi