Chrome 29 beta donosi dosta poboljšanja za desktop i Android platforme

Google je lansirao veći broj izmena u svom Chrome brauzeru na nekoliko frontova, novom betom 29 koja dolazi za Windows, Mac, Linux i Android. Za korisnike na desktop i laptop uređajima, najveća promena se odnosi na Omnibox, odnosno adresni bar. Omnibox sada nudi predloge na osnovu sajtova koje je korisnik ranije posećivao i da

Google je lansirao veći broj izmena u svom Chrome brauzeru na nekoliko frontova, novom betom 29 koja dolazi za Windows, Mac, Linux i Android. Za korisnike na desktop i laptop uređajima, najveća promena se odnosi na Omnibox, odnosno adresni bar. Omnibox sada nudi predloge na osnovu sajtova koje je korisnik ranije posećivao i daje relevantnije predloge kada je traženi sadržaj u pitanju. Korisnici koji Chrome  imaju na Android uređajima sada praktično dobijaju sve funkcije koje ima i standardni desktop Chrome. Tu je brže učitavanje stranica, veb-bazirane audio aplikacije visokog kvaliteta, kao i dodatak video konferencija unutar brauzera. Poslednja funkcija je omogućena implementacijom novog WebRTC-a. Novi Chrome beta možete preuzeti ovde.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi