Emoji reakcije učiniće uređivanje Google dokumenata malo drugačijim

Odgovori emodžijima će uskoro biti dostupni u Google dokumentima na vebu kao „manje formalna alternativa komentarima za izražavanje vaših ideja“

 
Kada ažurirate tuđi dokument, Google vam dozvoljava da dodate primedbu ili date predloge za izmene. Odgovori emodžijima će uskoro biti dostupni u Google dokumentima na vebu kao „manje formalna alternativa komentarima za izražavanje vaših ideja“.Nakon isticanja teksta, dugme za povratne informacije sada ima treći izbor u sredini: Ubacite odgovor. Pojavljuje se Google-ov uobičajeni birač emodžija, zajedno sa područjem za pretragu na vrhu, izborom kategorije i mrežom znakova.Evo nekih od novih emodži opcija koje možete da izaberete:

Skup emodžija je nadograđen na verziju 14.0, predstavljajući najnoviji set emodžija sa mogućnostima da na odgovarajući način izrazite vaš identitet.
Rodno neutralni emodži sa izborom koji se može menjati po polu
Zadržavaju se individualni tonovi kože emodžija i izbor pola.

    Izbor karaktera se, u stvari, sinhronizuje sa Google-om.Mnogima je ovako lakše da se izraze nego da šalje komentar, koji vam već omogućava da date primedbu i predložite emotikone putem pametnog odgovora. Ova opcija dolazi uskoro, dok se i Google Meet priprema za pokretanje slične funkcije.
 
Ako ste propustili: Google konačno daje mapama zeleno svetlo za prikazivanje saobraćajnih signala i znakova za zaustavljanje
Google Workspace Essentials, Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard i Enterprise Plus će dobiti emoji reakcije u narednim nedeljama, javlja Phandroid.Enterprise Essentials, Education Fundamentals, Frontline i Nonprofits, kao i G Suite Basic i Business klijenti ne ispunjavaju uslove, tako da ih tamo nećete videti.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi