Galaxy AI dolazi na novi Galaxy Watch i dodatno motiviše korisnike da prate svoje zdravlje

Samsung ispunjava obećanje i donosi Galaxy AI na Galaxy Watch, uz unapređene popularne funkcije za praćenje zdravlja

Galaxy AI dolazi na novi Galaxy Watch i dodatno motiviše korisnike da prate svoje zdravlje

Samsung je ranije ove godine započeo eru mobilne veštačke inteligencije uvođenjem serije Galaxy S24 i obećanjem da će uvesti Galaxy AI na širem asortimanu uređaja. Sada to obećanje ispunjava i donosi Galaxy AI na Galaxy Watch, uz unapređene popularne funkcije za praćenje zdravlja. Kombinovanjem moćne veštačke inteligencije na uređaju sa opsežnom aplikacijom Samsung Health, Samsung je na pravom putu da ponudi personalizovanije i bezbednije iskustvo praćenja zdravlja nego ikada.

Napredna inteligencija za sveobuhvatnije uvide i motivaciju

Samsung ima misiju da ponudi napredno iskustvo praćenja zdravlja i dobrobiti, počevši od primene korisnih i praktičnih uvida koji vam pomažu da bolje razumete svoje zdravlje. Sada će vam, kombinovanjem Galaxy AI sa aplikacijom Samsung Health, nove funkcije za praćenje zdravlja pružiti sveobuhvatnije uvide u sopstveno zdravlje i dodatnu motivaciju da unapredite svoju dobrobit na dnevnom nivou.

Uz funkciju „Ocena energije” (Energy Score) možete bolje da razumete svoje stanje na dnevnom nivou zahvaljujući kombinovanoj analizi parametara svog zdravlja uključujući prosečno vreme spavanja, konzistentnost vremena spavanja/buđenja, vreme spavanja, aktivnost prethodnog dana, broj otkucaja srca za vreme spavanja i varijabilnost otkucaja srca koja će vam pomoći da mirno provedete svoj dan.

Pored toga, uz LLM integraciju na uređaju ćete primati personalizovanije poruke o svojim rezultatima. „Saveti za dobrobit“ (Wellness Tips) vam pomaže da ostvarite lične ciljeve na polju zdravlja  tako što nudi uvide, motivacione savete i instrukcije na osnovu konkretnog cilja koji želite da postignete.

Veća preciznost i tačnost

Precizni i sveobuhvatni zdravstveni parametri su od suštinskog značaja za najbolje inteligentno iskustvo praćenja zdravlja. Zdravstveni algoritmi i napredni alati za praćenje pružaju sveobuhvatnije, personalizovanije i konkretnije uvide u kombinaciji sa AI. S obzirom na to da dobro zdravlje počinje dobrim noćnim odmorom, Samsung unapređuje svoj AI algoritam za san (sleep AI algorithm) kako bi pružio dodatne detaljne uvide u san.

Novi pokazatelji sna za funkciju “Uvid u spavanje” (Sleep Insights) vam nude detaljniju i precizniju analizu kvaliteta sna kako biste bolje razumeli obrasce spavanja i razvili bolje navike. Među ovim dodatnim parametrima su pokreti tokom sna, latencija spavanja, srčani ritam i respiratorna stopa tokom sna, pored već postojećih kao što su vreme hrkanja, nivo kiseonika u krvi i ciklus sna.

Potpuno nove funkcije za fizičku kondiciju nude inteligentna i jednostavna merenja fizičkog kapaciteta za prilagođenije treniranje, koja obično obezbeđuje visokonapredna oprema. Pored pet nivoa intenziteta trčanja u okviru funkcije zona personalizovanog pulsa, novi detaljni parametar zone aerobnog graničnog / anaerobnog graničnog pulsa (Aerobic Threshold (AT) / Anaerobic Threshold (AnT) Heart Rate Zone) podržava efikasno trčanje i brzo analizira učinak. Takođe, biciklisti mogu

lako da izračunaju parametar funkcionalne granične snage (FTP) (Functional Threshold Power) za samo10 minuta i treniraju kao profesionalci korišćenjem personalizovanog indeksa snage na bazi AI analize podataka za maksimalan učinak. Alati za praćenje fizičke kondicije vam pomažu da pratite vežbanje i lakše napredujete. Uz novu funkciju rutina vežbanja (Workuot Routine) možete da kombinujete različite vežbe za personalizovano vežbanje i nesmetano prelazite na sledeću vežbu bez pauze. Ostanite motivisani i pratite svoj napredak kad trčite ili vozite bicikl uz funkciju trkanje (Race), koja poredi tekući i prethodni učinak na istim rutama.

Širenjem Galaxy AI duž celog našeg ekosistema želimo da stvorimo potpuno nove mogućnosti uz unapređeno i povezano iskustvo koje korisnicima nudi veću personalizaciju i inteligenciju“, izjavio je Džuno Park, potpredsednik i direktor tima za planiranje proizvoda Galaxy ekosistema sektora za mobilne uređaje u kompaniji Samsung Electronics. „Uvođenje Galaxy AI na Galaxy Watch je samo početak ovog procesa i uskoro ćemo izaći sa još više ovakvih novina u okviru ponude Galaxy uređaja.“

Ove nove funkcije će biti dostupne u toku ove godine na novom One UI 6 Watch u okviru Galaxy Watch linije. Ograničen broj korisnika Galaxy Watch će imati rani pristup Beta verziji od juna. Ovo je samo delić onoga što smo pripremili za korisnike i jedva čekamo da prikažemo svu moć Galaxy AI kada se integriše sa naprednim hardverskim ažuriranjima na novoj seriji Galaxy Watch. Pratite Samsung Srbija da biste bili u toku sa svim novostima.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi