Gartner: Samsung KNOX je najbolja mobilna bezbednosna platforma

Tako je pokazao najnoviji izveštaj kompanije Gartner koji nosi naziv "Mobile Device Security: A Comparison of Platforms", gde je KNOX dobio najviši rejting

Kompanija Samsung upravo je otkrila da je najnovija verzija njihovog KNOX bezbednosnog sistema koja dolazi učitana na gotovo svim Android-baziranim poslovnim modelima smartfona, proglašena za najbolju mobilnu bezbednosnu platformu.
Tako je pokazao najnoviji izveštaj kompanije Gartner koji nosi naziv “Mobile Device Security: A Comparison of Platforms”, gde je KNOX dobio najviši rejting. Južnokorejska kompanija je sa ponosom objavila da je Gartner dao KNOX-u najviši rejting od svih testiranih platformi, što je i bilo očekivano zbog svoje pozicije u industriji u Authentication Methods, Encryption Management, Jailbreak/Root Protection i App Vetting kategorijama.
KNOX bezbednosni softver štiti smartfone od pretnji u trenutku u kom se pokreće,a skeniraju se svaka aplikacija, preuzeti video i ostalo.
Samsung radi na pametnim kontaknim sočivima
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi