Google Best of Play - najpopularnije Android aplikacije i igre u 2022. godini

Google Best of Play nagrade za 2022 godinu uključuju veliki broj popularnih aplikacija i igara koje smo koristili i igrali u proteklih godinu dana.

Kao i svake godine, Google voli da se pohvali i malo promoviše svoje popularne igre i aplikacije. Google Best of Play nagrade posmatraju sve aplikacije i igre sa Play Store i njihovu popularnost u 2022. godini.

Nagrade se dodeljuju posebno aplikacijama i posebno igrama, a onda se one dalje dele na kategorije. Pretpostavljamo da ste čuli za većinu aplikacija i igara, a i ako niste, topla preporuka je da bacite pogled, jer je ovo idealna prilika da otkrijete nove korisne i zabavne aplikacije i igre.

Najbolja aplikacija ove godine je Dream by Wombo, alat koji se oslanja na veštačku inteligenciju koji brzo kreira umetnička dela na osnovu tekstualnog opisa. Korisnički izbor za najbolju aplikaciju je nova platforma, odnosno društvena mreža BeReal, u kojoj korisnici treba da dele slike koje su uslikali u toku dana.

Očekivano, najpopularnija igra je Apex Legends Mobile, koja je i prvi izbor korisnika, a tu su i aplikacije kao što je PetStar (najzabavnija), Breathwrk (najbolja za lični razvoj), Todoist (za nosive uređaje) i Pocket (za tablete), kao i mnoge druge.

Pogledajte zanimljiv video ispod i javite nam u komentarima koje aplikacije vi najviše koristite i koje igre najviše igrate.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi