Google Pixel Camera aplikacija sada dostupna i za Nexus uređaje

Developer @LlabTooFeR je uspeo da kreira sistem image Pixel i Pixel XL telefona, nakon čega su članovi XDA foruma portovali Google Camera aplikaciju na uređaje sa Android 7.0 Nougat operativnim sistemom.

Sa objavom Pixel telefona, Google pokušava da uradi nešto novo, a to je ekskluzivnost funkcija. To znači da neke funkcije, koje postoje na Pixel telefonima (kao što je Google Assistant i kamara aplikacija) neće biti dostupni za telefone koji nisu iz Pixel serije. Ovo uključuje čak i Nexus modele.Međutim, tu su entuzijasti koji pokušavaju da osposobe neke od ovih funkcija i za druge uređaje. Tako je developer @LlabTooFeR uspeo da kreira sistem image Pixel i Pixel XL telefona, nakon čega su članovi XDA foruma portovali Google Camera aplikaciju na uređaje sa Android 7.0 Nougat operativnim sistemom.Prema navodima developera sa XDA foruma, oni su uspešno mogli da pokrenu aplikaciju na Nexus uređajima, kao što su Nexus 5X i Nexus 6P. U najvećoj meri, aplikacija i dalje funkcioniše kao Google kamera aplikacija na Androidu, ali je tu nekoliko izmena i poboljšanja koji je čine korisnom za fotografe.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi