Google Wallet promenio meni i prioritizovao sačuvane metode plaćanja

Najnovija Google Wallet izmena donosi svež raspored menija aplikacije, stavljajući sačuvane metode plaćanja u prvi plan radi lakšeg pristupa.

Google Wallet promenio meni i prioritizovao sačuvane metode plaćanja

Google Wallet nastavlja svoju evoluciju sa još jednim krugom ažuriranja, fokusirajući se na poboljšanje korisničkog iskustva i dostupnosti. Najnovija izmena donosi svež raspored menija aplikacije, stavljajući sačuvane metode plaćanja u prvi plan radi lakšeg pristupa.

Ranije, meni naloga, kojem se pristupa putem profilne slike u gornjem desnom uglu, imao je četiri opcije u gornjem delu. Međutim, sa novim ažuriranjem, meni je pojednostavljen. Prethodne opcije “Podešavanje beskontaktnog plaćanja” i “Banke koje učestvuju” zamenjene su sa “Podešavanje plaćanja” i “Načini plaćanja”.

Ova prilagođavanja, uočena od strane pažljivih korisnika i prijavljena od strane 9to5Google, imaju za cilj da pojednostave navigaciju i istaknu bitne funkcije. Opcija “Podešavanje plaćanja” ostaje nepromenjena u funkciji, vodeći korisnike kroz listu za postavljanje beskontaktnog plaćanja. Međutim, još uvek postoji problem primećen od strane nekih korisnika: nemogućnost skrivanja liste nakon završetka, ostavljajući prostora za poboljšanje u budućim ažuriranjima.

Google Wallet dobio sekciju “Načini plaćanja”

Značajna dodatna opcija je sekcija “Načini plaćanja”, koja sada zauzima bitno mesto u meniju. Ova nova sekcija korisnike usmerava na stranicu koja prikazuje njihove sačuvane platne kartice. Pruža uvid u enkripciju kartica na uređaju, zajedno sa pregledima i osnovnim detaljima podrazumevane kartice.

Osim toga, korisnici mogu lako upravljati svojim metodama plaćanja kroz ovu sekciju. Mogućnost dodavanja novih kartica i promene redosleda postojećih, pruža veću fleksibilnost i praktičnost, posebno za korisnike sa više platnih kartica sačuvanih u aplikaciji.

Iako ove promene donose osveženo iskustvo sa Google Wallet-om, javljaju se pitanja o sudbini opcije “Banke koje učestvuju”. Trenutno, ona korisnike preusmerava na stranicu podrške koja navodi podržane banke – korisan resurs za nove korisnike. Da li će ova opcija biti potpuno uklonjena ili integrisana u podešavanja ovog digitalnog novčanika, ostaje da se vidi.

Sa svakim ažuriranjem, Google Wallet ima za cilj da unapredi svoju funkcionalnost i prilagodi se evoluirajućim potrebama korisnika. Kako digitalna plaćanja nastavljaju da se razvijaju, ovakva poboljšanja su, možemo slobodno reći, ključna u osiguravanju besprekornog i sigurnog iskustva za sve korisnike.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi