Honor MagicOS 8.0 sa Android 14 ažuriranjem stiže na uređaje širom sveta

Novi Honor MagicOS 8.0 korisnički interfejs zasnovan na Android 14 operativnom sistemu sa MagicLM AI modelom krenuo je na put do međunarodnih telefona

Honor MagicOS 8.0 sa Android 14 ažuriranjem stiže na uređaje širom sveta

Novi korisnički interfejs kompanije Honor, MagicOS 8.0, inače zasnovan na Android 14 operativnom sistemu, posle debitovanja u Kini početkom godine, konačno stiže i do uređaja u drugim delovima sveta. Sam softver donosi MagicLM veliki jezički model, koji predstavlja veštačku inteligenciju na nivou platforme operativnog sistema, a ima sedam milijardi parametara.

Više korisnika iz raznih delova sveta je objavilo na Honor podforumu na platformi Reddit da su počeli da dobijaju MagicOS 8.0 na svojim Magic5 Pro telefonima. I dalje nije poznato koji će sve telefoni i kojim redosledom dobijati ažuriranje, ali to je definitivno krenulo da se dešava.

Nove funkcije su podeljenje u sedam različitih kategorija, a novi interfejs je funkcioniše glatko i bez problema, piše pri preuzimanju ovog ažuriranja. Početni ekran sada dobija Magic Capsule i Quick Services funkcije, nešto što je nedostajalo u drugim MagicOS varijantama od kada je Honor postao nezavisna kompanija.

Korisnici sa MagicOS 8.0 će moći lakše da uređuju slike i video snimke, a tu je i duži vek baterije sa dugo očekivanim Ultra Power Saving režimom uštede baterije. Uz to, novi softver donosi neke bezbednosne funkcije kao što je Parallel Space – bezbedni prostor za aplikacije, fotografije i video zapise koje želite da sakrijete od radoznalih očiju.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi