Honor testira MagicOS 8.0 zasnovan na Android 14 operativnom sistemu

Kineska kompanija Honor testira MagicOS 8.0 u beta verziji, softver zasnovan na najnovijem Android 14 operativnom sistemu za serije telefona Magic4 i Magic5

Honor testira MagicOS 8.0 zasnovan na Android 14 operativnom sistemu

Dok Samsung uveliko uvodi stabilnu verziju svog korisničkog interfejsa One UI 6 zasnovanog na Android 14 operativnom sistemu, druge kompanije i dalje su u procesu testiranja ovakvih softvera za svoje uređaje. Trenutno, Honor testira MagicOS 8.0 u zatvorenoj beta verziji za telefone serija Magic4 i Magic5.

U testiranju učestvuje šest hiljada uređaja u Kini, a zainteresovani korisnici mogu da učestvuju u njemu do 14. decembra. Tri hiljade mesta je određeno za seriju telefona Magic4, a druga polovina za Magic5.

Početak testiranja potvrđuje da su se glasine sa početka meseca ispostavile kao tačne i da ćemo uskoro moći da vidimo MagicOS 8.0.

Ono što je zanimljivo je to da kompanija, međutim, nije najavila nikakve nove funkcije koje će stići sa njenom novim MagicOS 8.0 softverom, tako da oni koji budu učestvovali u testiranju, praktično ne znaju šta da očekuju, piše kineski portal MyDrivers.

Ipak, posle zatvorenog beta testa trebalo bi da stigne i otvoreni, kada ćemo verovatno moći da saznamo više o funkcijama koje će doneti novi Honor MagicOS 8.0.

Dok se to ne desi, ostaje nam da nastavimo sa praćenjem insajderskih informacija o mogućnostima koje će doneti novi Honor softver.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi