Honor počinje testiranje MagicOS 8 softvera

Kompanija Honor počinje testiranje MagicOS 8 softvera u zatvorenoj beta verziji krajem meseca, što znači da korisnici Honor telefona uskoro dobijaju nadogradnju

Honor počinje testiranje MagicOS 8 softvera

Izgleda stiže naslednik MagicOS 7 korisničkoj interfejsa, jer Honor počinje testiranje predstojećeg izdanja odnosno MagicOS 8 softvera krajem novembra. Ovu informaciju potvrđuje sama kompanija na forumu Honor zajednice u Kini, prenosi GSM Arena.

Vlasnici telefona serija Honor Magic5 i Magic V2 tako će moći da učestvuju u testiranju, verovatno samo u Kini, a zanimljivo je da će beta verzija uključiti podršku za Google Play usluge. Poznato je da Kina i zapadne zemlje, odakle i potiče kompanija Google, nisu u najboljim odnosima, te su tako proizvodi i usluge ove američke kompanije blokirani na više načina u Kini.

Takođe, sa tim u skladu, već dosta vremena unazad Huawei telefoni zvanično nemaju Google, a Honor je osnovan je upravo kao Huawei podbrend. Međutim, Honor je vremenom postao samostalna kompanija i sada već treću godinu posluje nezavisno od krovne kompanije osnivača Huawei.

Tako će izgleda sada telefoni ove kompanije moći da dobiju Google podršku, kao što ih imaju i neki drugi kineski brendovi poput kompanije Xiaomi.

Ipak, to je sve što znamo o novoj verziji korisničkog interfejsa kompanije Honor. Detalji funkcija i ažuriranja koje će nova MagicOS 8 verzija doneti i dalje nisu poznati.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. marinko98

    Huwei & Honor, nije šija nego vrat.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi