Huawei AppGallery prodavnica aplikacija – svet dostupan na dlanu

Za sve korisnike, Huawei AppGallery je jedinstvena platforma preko koje mogu da pristupe svojim omiljenim aplikacijama uprkos nedostatku Google servisa.

Huawei AppGallery je pametan i inovativan sistem koji omogućava programerima da kreiraju jedinstven sadržaj, a korisnicima da iskuse sve što ova otvorena i inovativna platforma ima da pruži. Velika popularnost je posledica posvećenosti kompanije Huawei stalnom napretku, sve većem broju aplikacija u svom portfoliu kao i uživanju korisnika u zaštićenom digitalnom okruženju.

Lokalna prilagođenost, uz globalni portfolio

AppGallery tim se zalaže za strategiju poslovanja koja se simbolično naziva „glocal“. Cilj je da se korisnicima približe neke od globalno najpopularnijih aplikacija kao što su Viber, Snapchat, TikTok, kao i širok spektar video igara. AppGallery redovno sarađuje sa lokalnim programerima, i time osigurava pružanje aplikacija koje odgovaraju konkretnim interesima i potrebama korisnika.

AppGallery je uspeo da se pozicionira na jedno od tri najbolja mesta za pronalaženje i pristupanje aplikacijama, a ujedno pružio malim biznisima poslovnu i marketinšku podršku velikog brenda kakav je Huawei.

Partnerstvo sa više od 5,4 miliona programera širom sveta je rezultiralo tome da je AppGallery dostupan u više od 170 zemalja, uz širok izbor aplikacija u čak 18 kategorija. Pored globalno popularnih aplikacija, dostupne su i brojne banke, domaći mediji i portali, prodavnice, aplikacije za prevoz – čime je olakšano funkcionisanje svih korisnika.

Aplikacije prilagođene efikasnošću

Iz dana u dan, AppGallery je sve popularniji među korisnicima. Na sajmu potrošačke elektronike IFA 2022 u Berlinu AppGallery je osvojio nagradu „Best of IFA 2022“, što svedoči o kvalitetu same platforme i sadržaja koji se ovim putem plasiraju korisnicima globalno. Broj aktivnih mesečnih korisnika širom sveta u 2022. godini je preko 580 miliona, od kojih je samo u Evropi 45 miliona.

U odnosu na prethodnu godinu, broj dostupnih aplikacija je porastao za 147%. Ono što je uticalo na ovaj trend je dostupnost lokalno relevantnih sadržaja, kao i fokusiranost na zadovoljstvo korisnika. Aplikacije koje se nalaze u ponudi su vrhunskog kvaliteta. Kreiranjem sopstvenih rešenja nekih od neophodnih aplikacija koje su u vezi sa poslom ili produktivnošću, kompanija Huawei je idealno prilagodila AppGallery ponudu sa svim zahtevima korisnika.

Suština je u razumevanju i poverenju

Uz lak pristup aplikacijama, otkrivanju novih i drugačijih rešenja uz ocene i recenzije koje su pregledne za čitanje i pretraživanje, AppGallery je jednostavna za korišćenje. Poverenje koje ima kod svojih korisnika je stekla time što se svaka nova aplikacija detaljno proverava, prati i na kraju sertifikuje, a na dnevnom nivou prolazi kroz razne sigurnosne protokole, čime je omogućena maksimalna bezbednost. Sa fokusom na pružanju kvalitetnog iskustva korisnicima, AppGallery je dostupan bez velikih napora na svim Huawei uređajima.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi