Huawei predstavio novi EMUI 13 operativni sistem

Huawei pametni telefoni nisu samo prepoznatljivi po svojim inovativnim dizajnerskim rešenjima, već i po tehnički jedinstvenim operativnim sistemima, uključujući i novi EMUI 13 operativni sistem.

Huawei je napravio veliki kvalitativni skok, predstavljajući EMUI 13 operativni sistem na Mate 50 Pro modelu telefona. Niz revolucionarnih funkcija otvorio je novo poglavlje u svakodnevnoj primeni pametnih uređaja.

Sudeći po preliminarnim rezultatima, novi Huawei Mate 50 Pro se pokazao kao veoma inovativan uređaj, jednako hvaljen od strane kritike, ali i pravih korisnika. Pored modernog dizajna i zvanično najboljeg sistema kamera na svetu, zasluge u najvećoj meri idu na račun njegovog EMUI 13 operativnog sistema.

Od sada je digitalni život Huawei korisnika besprekorno povezan sa blagodetima najnovije tehnologije, uz zagarantovanu sintezu zabave i praktičnosti. Poboljšan korisnički interfejs, donosi inovacije u interakciji korisnika, kao i poboljšanu privatnost i bezbednost, pružajući međusobno povezano, fleksibilno i pouzdano novo interaktivno iskustvo u svim scenarijima rada.

Funkcije kao što su SuperHub, SuperStorage, Smart Folders ili Multi-Window sa sobom donose čitav jedan novi spektar visoko inteligentnih mogućnosti i olakšica.

A za potpuni korisnički doživljaj pobrinuo se Huawei Mobile Services, koji je poslednjih godina trasirao prekretnicu u poslovanju ove renomirane kompanije. HMS je, kroz očuvanje privatnosti podataka, znatno unapredio kvalitet i bezbednost pristupa najpopularnijim svetskim, ali i lokalnim aplikacijama.

Tako, primera radi, AppGallery platforma za skidanje aplikacija, od svojih skromnih početaka, danas obuhvata više od 180.000 aplikacija, omogućujući korisnicima Huawei proizvoda beskrajno zabavan i lako dostupan digitalni sadržaj. Petal Search, Petal Maps, AppTouch, GameCenter, Dezeer, Tidal i mnoge druge HMS aplikacije postale su sastavni deo svakodnevnog života među milionima korisnika. Uporedo sa njihovim nastankom, stvarane su i druge inovativne HMS aplikacije koje su, tokom prethodne dve godine, na svoju adresu privukle milionski auditorijum.

Uz visokorazvijeni Huawei Mobile Services ekosistem, koji trenutno broji više od 580 miliona korisnika širom sveta, nema sumnje da će proizvodi Huawei kompanije i u budućnosti nastaviti da pomeraju granice tehničke inovativnosti. Zapravo, zahvaljujući svom najnovijem EMUI 13 operativnom sistemu, koji korisnicima, kroz interaktivne i prilagodljive funkcije, na lak i efikasan način pruža jedinstveno iskustvo korišćenja, budućnost je već uveliko među nama.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi