Instagram dodao mogućnost deljenja Stories sa manjom grupom prijatelja

Servis objavio da ima opciju deljenja Stories sa manjim brojem prijatelja umesto sa svim pratiocima.

Instagram Stories je jedna od najboljih funkcija servisa koji je u vlasništvu Facebooka, a omogućava deljenje bitnih momenata sa prijateljima (pratiocima). Zbog toga ne predstavlja iznenađenje što je i korisnička baza servisa eksplodirala tokom poslednjih godinu dana.Međutim postoji određeni Stories sadržaj koji korisnici žele da bude vidljiv samo limitiranoj grupi ljudi, ali Instagram do sada nije imao ovu mogućnost. Sada je servis objavio da ima opciju deljenja Stories sa manjim brojem prijatelja umesto sa svim pratiocima.Ovo je moguće učiniti kreiranjem liste bliskih prijatelja na Stories, koja će biti vidljiva samo korisniku. Kontakti neće imati mogućnost da zahtevaju da budu dodati u tu listu.
Pogledajte još: Instagram testira jednostavnije profile
Kako biste počeli korišćenje nove funkcije, potrebno je da odete na svoj profil i izaberete “Close Friends List” u meniju sa strane. Takođe, znaćete dali su vas prijatelji dodali na svoju listu kada budete videli zeleni bedž tokom pregleda njihovih priča.
instagram2_6.jpgNova funkcija dodaje nivo fleksibilnosti načinu na koji se dele lični momenti na Instagramu. Instagram ističe da je funkcija već globalno dostupna za Android i iOS verziju aplikacije.Izvor: Neowin
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi