Maksimalno pet linkova u vašoj Instagram biografiji

Mark Zakerberg je rekao da je opcija prikaza više linkova u Instagram profilu bila jedna od najviše traženih opcija. Sada je dozvoljeno maksimalno pet linkova.

Maksimalno pet linkova u vašoj Instagram biografiji

Vaš Instagram profil i biografija od sada mogu sadržati maksimalno pet linkova. Izvršni direktor kompanije Meta, Mark Zakerberg je zvanično objavio uvođenje ove opcije u poruci objavljenoj tokom proteklog utorka na njegovom Instagram kanalu. “Verovatno jedna od najtraženijih funkcija koje smo imali do sada”, izjavio je tim povodom Zakerberg.

Do pet linkova u vašoj Instagram biografiji

Od sada možete da dodate više linkova prilikom uređivanja vašeg Instagram profila u mobilnoj aplikaciji. Možete da im date naslove i promenite njihov redosled. Međutim, ako ste dodali više od jednog linka, svako ko poseti vaš profil i dalje će morati da klikne na prvi link i još jednom, da bi videli listu linkova.

 To znači da, ako imate više od jednog linka koji morate da prikažete na svom Instagram profilu ili već koristite uslugu „Link u biografiji“ kao što je Linktree, bez obzira na sve ljudi će morati da naprave dodatni klik da bi videli sve vaše linkove.

Ipak, i dalje je u pitanju veoma korisna funkcija (Link in bio) ugrađena u Instagram. Toliko dobra da bi  čitavu platformu mogla učiniti još privlačnijom, posebno za ljude koji su pobegli sa Twitter-a nakon njegovog preuzimanja od strane Ilona Maska. Meta je naizgled inspirisana Twitter-om počela sa uvođenjem plaćene verifikacije naloga, ali Metina verzija barem nudi neke pogodnosti, poput direktnog pristupa korisničkoj podršci, umesto skaradnog Twitter Blue bedža, prenosi theverge.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi