Microsoft Live Care uskoro - kompletno rešenje za bezbednost PC računara

Softverski gigant Microsoft je najavio da planira predstavljanje potpuno novog sigurnosnog servisa tokom juna, koji će ga učiniti "igračem" na tržištu antivirusne tehnologije. Naime, Majkrosoft je potvrdio sve do sada nezvanične informacije o plasmanu Windows OneCare Live servisa, koji će se naplaćivati na bazi godišnje pretplate

Softverski gigant Microsoft je najavio da planira predstavljanje potpuno novog sigurnosnog servisa tokom juna, koji će ga učiniti "igračem" na tržištu antivirusne tehnologije. Naime, Majkrosoft je potvrdio sve do sada nezvanične informacije o plasmanu Windows OneCare Live servisa, koji će se naplaćivati na bazi godišnje pretplate po ceni od 49.95 dolara za do tri računara. Ovim će Majkrosoft, kako smatraju u kompaniji, postati jedna od malobrojnih kompanija koje u sklopu svoje ponude nude "sve u jednom" sistem zaštite za PC računar, odnosno antivirus, antispyware i firewall, zajedno sa softverom potrebnim za održavanje računara i bekap neophodnih podataka. Više o ovome možete pročitati na ovoj stranici.

Izvor: SMH

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi