Outlook aplikacija stigla na iOS i Android

Kompanija više ne napominje da je Windows prioritet, a primetićete i činjenicu da iOS i Android sada imaju dostupne touch verzije Office-a, dok je verzija za Windows još uvek u razvoju

U decembru je Microsoft objavio da je kupio Acompli, kompaniju koja stoji iza nekih visoko kvalitetnih email aplikacija za iOS i Android operativne sisteme. Nakon ove akvizicije, kompanija je danas najavila dostupnost Outlook aplikacije za iOS kao i preview Outlook-a za Android.
Aplikacije se već nalaze u iOS App store i Google Play store-u, a kako se poručuje, donose kvalitetno email iskustvo zajedno sa tradicionalnim Outlook funkcijama. Ove aplikacije, zajedno sa Android Office aplikacijom koja je takođe od danas finalizovana, čine napor Microsofta da njihovi proizvodi budu tamo gde korisnici koriste sadržaj. Kompanija više ni ne govori da je Windows prioritet, a primetićete i činjenicu da iOS i Android sada imaju dostupne touch verzije Office-a, dok je verzija za Windows još uvek u razvoju.
Izvor: Neowin

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi