Phone Link za iPhone dolazi na sve Windows 11 računare

Nakon nekoliko meseci testiranja u okviru Windows Insider programa, Microsoft uvodi podršku za iPhone i druge iOS uređaje u Phone Link aplikaciju u Windows 11

Phone Link za iPhone dolazi na sve Windows 11 računare

U zvaničnom blog postu Microsoft kaže da je nova opcija aktivna samo na Windows 11 operativnim sistemu, a da Phone Link za iOS nudi bazičnu podršku za pozive, poruke i pristup kontaktima.

Ovo znači da ako je vaš telefon sklonjen tokom prezentacije ili je u fokus režimu, moći ćete da primate obaveštenja na Windows 11 računaru i moći ćete da izaberete šta ćete da uradite – sve na svom Windows 11 računaru.

Aplikacija dozvoljava pristup iPhone fotografijama na računaru zahvaljujući iCloud integraciji, tako da će sete sve vaše fotografije moći da vidite u Photos aplikaciji u Windows 11 operativnom sistemu.

Proces uvođenja će potrajati nekoliko nedelja dok ne stigne do svih Windows 11 korisnika. Ukoliko ne želite da čekate, možete da proverite da li je ažuriranje Phone Link za iOS dostupno tako što ćete u polju za pretragu na vašoj traci zadataka (Taskbar) ukucati Phone Link.

Microsoft već neko vreme podržava ove i još naprednije funkcije u Phone Link aplikaciji za korisnike Android telefona. Za sada Phone Link za iOS zahteva iOS 14 ili noviji OS, Windows 11 i Bluetooth konekciju. Podrška za sada još uvek ne radi sa iPad (iPadOS) ili macOS uređaje. Ograničenja obuhvataju i slanje poruka koje limitira iOS, a deljenje slika i video snimaka nije podržano.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi