Počelo One UI 6.1.1 ažuriranje za Galaxy S24 seriju,  dostupno u SAD-u, Evropi i Indiji

Samsung širi dostupnost One UI 6.1.1 ažuriranja za Galaxy S24 seriju u SAD, Evropi i Indiji, donoseći nove AI funkcije i unapređene mogućnosti upravljanja

Počelo One UI 6.1.1 ažuriranje za Galaxy S24 seriju,  dostupno u SAD-u, Evropi i Indiji

Samsung je prošle nedelje počeo sa uvođenjem ažuriranja za One UI 6.1.1 verziju, koje je prvo bilo dostupno za Galaxy S24 seriju, Galaxy Z Fold5 i Flip5 u Koreji. Tokom jučerašnjeg dana je ovaj proces značajno proširen.

Stižu izveštaji iz raznih delova sveta da su modeli Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra počeli da primaju ovo ažuriranje u SAD-u, Velikoj Britaniji, kontinentalnoj Evropi i Indiji.

Ažuriranje donosi dodatne Galaxy AI funkcije. Funkcija “Sketch to image” omogućava vam da pretvorite jednostavan crtež u “umetničko delo”, a možete kreirati i potpuno novi izgled svojih portreta. Zahvaljujući AI funkcijama, telefon može “pisati za vas”. Takođe, panel sa brzim podešavanjima možete otvoriti jednim dodirom, a dobijate i veću kontrolu nad fizičkim tasterima.

Ovo ažuriranje je prilično veliko,  čak 3 GB, pa se preporučuje da ga preuzimate preko brze mreže. Zanimljivo je da se ažuriranje i dalje reklamira kao One UI 6.1, iako donosi funkcije koje su debitovale u verziji One UI 6.1.1 na modelima Galaxy Z Fold6 i Flip6 prošlog meseca.

Nakon instalacije ovog ažuriranja, uređaji će dobiti avgustovski bezbednosni patch, što znači da će Galaxy S24 serija dobiti još jedno ažuriranje ovog meseca koje donosi septembarsku bezbednosnu zakrpu. Ovo takođe potvrđuje prethodne nagoveštaje o kašnjenju ovog ažuriranja, koje je prvobitno trebalo da izađe prošlog meseca, a  što je ujedno i razlog zašto dolazi sa avgustovskom zakrpom, prenosi GSM Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi