Samsung Camera Assistant stigao na više Galaxy telefona

Kompanija Samsung je najavila veliko ažuriranje koje obuhvata Camera Assistant funkciju, modulom koji je stigao sa One UI 5.1 korisničkim interfejsom.

Samsung Camera Assistant stigao na više Galaxy telefona

Samsung obično objavi novi eksperimentalni Good Lock modul za svoj najnoviji flegšip telefon, pre nego što podrška stigne i za ostale Samsung uređaje visoke klase. Ovog puta kompanija je nešto slično uradila sa Camera Assistant funkcijom, najsvežijim modulom koji je debitovao u oktobru 2022. prateći objavu One UI 5.

Do sada, Good Lock je bio dostupan samo na Samsung Galaxy S23 i S22 modelima, ali je pristup proširen i na nekoliko dodatnih Galaxy uređaja, prenosi Android Police.

Samsung Camera Assistant ažuriranje

Najveći svetski proizvođač pametnih telefona je najavio značajno Camera Assistant ažuriranje odmah nakon objave Galaxy S23 serije sredinom februara, dodajući nove funkcije i proširujući podršku za uređaje. Kompanija je objavila verziju sa novim mogućnostima, ali je kompatibilnost sa starijim Galaxy telefonima izostala. To ažuriranje se sada distribuira putem Galaxy Store i omogućava kompatibilnost Camera Assistant sa sledećim Galaxy uređajima koje pokreće moćni One UI 5.1 korisnički interfejs:

  • Galaxy S22 serija
  • Galaxy S21 serija
  • Galaxy S20 serija
  • Galaxy Z Fold 4
  • Galaxy Z Flip 4

Kako Android 13 bazirano One UI 5.1 ažuriranje postaje dostupno u raznim regionima ,sve veći broj korisnika je u prilici da isproba Camera Assistant na svojim uređajima. Samsung takođe radi na tome da proširi kompatibilnost Good Lock modula sa većim brojem telefona, uključujući i Galaxy Z Flip 3, Z Fold 3, Fold 2 i Galaxy Note 20 serijom.

Quick Tap Shutter i druge opcije

Uz Camera Assistant možete uključiti Auto HDR, automatsko prebacivanje između kamera, kao i podesiti razna inače nedostupna podešavanja kamera na vašem kompatibilnom Galaxy telefonu. Možda najznačajnija je Quick Tap Shutter opcija koja menja ponašanje kamere tako da se fotografija pravi odmah nakon što dotaknete polje za okidanje. Podrazumevano, u Samsung Camera aplikaciji se fotografija okida u trenutku kada prst sklonite sa polja.

Camera Assistant modul je moguće instalirati sa Galaxy Store prodavnice. Za razliku od drugih Good Lock dodataka, Camera Assistant je nezavisna aplikacija i ne zahteva instalaciju Good Lock-a.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi