Samsung Galaxy S23 serija dobija veliko ažuriranje kamere

Samsung Galaxy S23 korisnici počeli su da dobijaju veliko ažuriranje kamere koje popravlja autofokus, HDR, noćni režim i dodaje novi 2x portretni režim

Samsung Galaxy S23 serija dobija veliko ažuriranje kamere

Oznaka novog ažuriranja namenjenog svim telefonima Samsung Galaxy S23 serije je S91xBXXU2AWF1, a u pitanju je 2,2 GB teška zakrpa koja pre svega unapređuje performanse kamere.

Nije neobično da nekoliko meseci nakon premijere proizvođači izbace dodatna ažuriranja koja poprave identifikovane slabe elemente rada uređaja. Samsung je poznat po tome, a prosti pogled na promene i veličinu ažuriranja govore mnogo.

Tako novi firmver donosi novi 2x portretni režim u aplikaciju kamere, a popravlja performanse autofokusa, HDR režima i dodaje unapređeno procesiranje slike u noćnom režimu rada. Samsung navodi i unapređene vibracije, animacije korisničkog interfejsa i bolju stabilnost sistema.

Ažuriranje je prvo stiglo do korisnika u jugoistočnoj Aziji: Malezija, Filipini, Tajland i Indonezija. Sammobile kaže da se očekuje da ovo ažuriranje u narednim danima bude prošireno i na druge regione, što verovatno uključuje i Srbiju.

Ovo ažuriranje se obavlja automatski, i kada bude dostupno za vaš telefon, prosto ćete dobiti obaveštenje u vidu ikonice u gornjem levom uglu. Naravno, možete i sami da proverite da li je ažuriranje dostupno tako što ćete otvoriti podešavanja, otići u Software Update deo i kliknuti na Download and Install.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi