Samsung Galaxy S23 serija i drugi uređaji stigli na red za bezbednosne zakrpe koje prate OneUI 6.1

Samsung je počeo da distribuira firmver za bezbednosne zakrpe koji prati OneUI 6.1 ažuriranje na Galaxy S23 seriji i savitljivim Z Fold5 i Flip5 telefonima

Samsung Galaxy S23 serija i drugi uređaji stigli na red za bezbednosne zakrpe koje prate OneUI 6.1

Uz nedavno lansirano OneUI 6.1 ažuriranje za Samsung Galaxy S23 seriju telefona, kao i za savitljive Galaxy Z Flip5 i Fold5 telefone, stižu i prateće bezbednosne zakrpe koje su rasporedu za april.

Kompanija je počela da distribuira firmver na pomenute telefone evropskih korisnika, a ukoliko već niste dobili obaveštenje na uređaju o tome, u podešavanjima možete proveriti da li je ažuriranje stiglo i do vas.

U pitanju su sledeće verzije firmvera:

  • S911BXXS3CXD2 – Galaxy S23
  • S916BXXS3CXD2 – Galaxy S23 Plus S
  • 918BXXS3CXD2 – Galaxy S23 Ultra
  • F946BXXS1CXCH – Galaxy Z Fold5
  • F731BOXM1CXCF – Galaxy Z Flip5

Ukoliko i dalje niste dobili ažuriranje, ne brinite, kao i uvek, ono se postepeno proširuje i trebalo bi da ga vidite u narednim danima, prostor koji će instalacija zauzeti je od 350 do 400 MB, u zavisnosti od telefona koji koristite.

Osim telefona, firmveri takođe stižu i na Samsung Galaxy Tab S9 trio, koji je takođe bio uključen u OneUI 6.1 ažuriranje. Međutim, Galaxy S23 FE nije na listi, kao ni Tab S9 FE modeli, vidi se na sajtu kompanije.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi