Steve Wozniak skeptičan prema Apple Intelligence-u: Demo uvek izgleda dobro

Apple je predstavio iOS 18 i Apple Intelligence na WWDC-u, ali suosnivač Steve Wozniak je skeptičan i pored impresivne demo prezentacije.

Steve Wozniak skeptičan prema Apple Intelligence-u: Demo uvek izgleda dobro

Apple je tokom otvaranja WWDC-a ranije ove nedelje najavila iOS 18 i Apple Intelligence, nakon čega je usledila lavina mišljenja o onome što je prikazano. Prvi pokušaj Apple-a da iPhone pretvori u AI telefon je vruća tema, a čak i suosnivač kompanije ima svoje mišljenje.

Steve Wozniak nije radio u Apple-u godinama, što znači da može reći gotovo šta god želi, a u intervjuu za Bloomberg, suosnivač nije baš delovao siguran da li će Apple Intelligence ispuniti očekivanja.

Wozniak je naveo da, iako su demo prezentacije izgledale impresivno, želi da vidi kako će nove funkcije raditi kada ih pokrene na svojim uređajima i sa svojim podacima, što se neće dogoditi još neko vreme.

Rekavši da su “demonstrirani neki veliki koraci” tokom predstavljanja Apple Intelligence-a, Wozniak je rekao da je impresioniran softverom koji je Apple prikazao tokom svog događaja, piše iMore.

Međutim, pozvao je na oprez, rekavši da i dalje veruje da bi ljudi trebalo da isprobaju nove funkcije i otkriju šta radi, a šta ne.

Registrovani developeri mogu naravno već sada isprobati iOS 18 preuzimanjem iOS 18 beta verzije za developere, ali Apple Intelligence još nije deo ažuriranja. Isto važi i za softverska ažuriranja za druge Apple platforme, pa ćemo morati da sačekamo kako bismo videli šta Apple Intelligence zaista nudi.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi