Telegram predstavio svoju Premium verziju, besplatno korišćenje puno reklama i ograničenja

Telegram Premium je od danas postao dostupan, a svi koji žele verziju bez reklama, bogatu opcijama i premijum značkicom pored imena mogu da se prijave odmah.

 
Korisnici koji žele da se prebace na Premium verziju moraće da ažuriraju svoju Telegram aplikaciju na verziju 8.8, a zatim pređu na podešavanja aplikacije i izaberu novu opciju Telegram Premium, objavila je ova kompanija na svom blogu.
Ovo su stvari koje dobijate kada pređete na Telegram Premium:
Nema reklama
U nekim zemljama Telegram prikazuje sponzorisane poruke na velikim i javnim kanalima. Ovi oglasi pomažu u pokrivanju operativnih troškova Telegrama, ali se više neće pojavljivati pretplatnicima Telegram Premium usluge.
Reklame.jpg
4 GB upload datoteka
Sa Premium verzijom, pretplatnici će sada moći da šalju datoteke od 4 GB – dovoljno prostora za 4 sata 1080p videa ili 18 dana visokokvalitetnog zvuka. Korisnici Telegrama besplatnog nivoa će takođe moći da preuzmu datoteke od 4 GB koje im pošalju drugi Telegram Premium korisnici.
4GB.jpg
Brža preuzimanja
Premium pretplatnici mogu da preuzimaju medije i datoteke najvećom mogućom brzinom. Možete pristupiti svemu u svom neograničenom skladištu u oblaku onoliko brzo koliko vaša mreža može da isprati.
BrziDL.jpg
Ukinuta ograničenja
Uz Premium verziju sada možete pratiti do 1.000 kanala, kreirati do 20 foldera za ćaskanje sa do 200 ćaskanja u svakom, dodati četvrti nalog bilo kojoj Telegram aplikaciji, zakačiti 10 ćaskanja na glavnu listu i sačuvati do 10 omiljenih nalepnica.
Takođe možete napisati dužu biografiju i uključiti vezu u nju. Slično tome, Premium omogućava dodavanje više znakova u medijske naslove. Pronalaženje odgovarajućeg načina da odgovorite na bilo koju poruku biće lakše sa do 400 omiljenih GIF-ova. Na kraju, Premium korisnici mogu rezervisati do 20 javnih t.me linkova, čineći da se svaka grupa ili kanal koji kreirate ističe kratkim i sažetim linkom.
TelegramLimiti.jpg
Prebacivanje glasa u tekst
Glasovne poruke se mogu konvertovati u tekstualne za one trenutke koje ne želite da slušate, ali želite da vidite šta piše.
VoiceToText.jpg
Jedinstvene nalepnice i reakcije
Desetine nalepnica sada imaju impresivne animacije preko celog ekrana, koje Premium korisnici mogu da pošalju u bilo kom ćaskanju da dodaju dodatnu emociju i izražajne efekte koji su vidljivi svim korisnicima.
Reakcije.jpg
Upravljanje ćaskanjem
Telegram Premium uključuje nove alate za organizovanje vaše liste za ćaskanje – kao što je promena podrazumevane foldere za ćaskanje.
Animirana slika profila
Video snimci profila Premium korisnika će biti animirani za sve u celoj aplikaciji – uključujući ćaskanja i listu za ćaskanje.
Premium značke
Svi Premium korisnici dobijaju specijalnu premijum značku koja se pojavljuje pored njihovog imena na listi za ćaskanje, zaglavljima ćaskanja i listama članova u grupama – pokazujući da pomažu u podršci Telegramu i da su deo kluba koji prvi dobija ekskluzivne funkcije.Profilne.jpg
Premium ikone aplikacija
Dostupne su nove ikone koje Premium korisnici mogu da dodaju na svoj početni ekran kako bi bolje odgovarali njihovoj ličnosti ili pozadini. Birajte između vrhunske zvezde, noćnog neba ili turbo aviona.
Telegram700.jpg
700 miliona korisnika širom sveta
Telegram je takođe objavio da sada ima preko 700 miliona korisnika širom sveta. Kompanija je posebno ponosna na prekretnicu jer nikada nije platila da reklamira svoju aplikaciju i oslanja se isključivo na lične preporuke. Puštanjem u pogon Telegram Premium za 5 dolara mesečno Telegram je pokrenuo sređivanje preko 100 problema i optimizacija za mobilne i desktop aplikacije za sve korisnike, koji će biti implementirani sa najnovijim ažuriranjem aplikacije.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi