Twitter testira “edit”, ali samo za one koji plaćaju

Ako biste želeli da se zabavljate sa nekim novim opcijama na aplikaciji plave ptičice, za to morate i da platite. Twitter testira novu opciju editovanja tvitova.

Celokupna priča oko uvođenja opcije za izmenu vaših misli na društvenoj mreži Twitter traje već neko vreme, a sada najzad dobija svoj epilog. Kako navodi Endgadget, Twitter testira opcije koje korisnicima najzad daju šansu da isprobaju kako to izgleda kada editujete tvitove. Međutim, postoji jedna mala začkoljica – u ovom trenutku ova opcija dostupna je samo onima koji plaćaju. 

“Edit” je najzad tu

Twitter je najzad rešio da čovečanstvu dozvoli da izmeni svoje slovne greške i promeni sadržaj svojih “tvitova” nakon što su previše brzopleto odabrali opciju “objavi”. Kako samo zvaničnici iz ove kompanije navode, u ovom trenutku se opcija za promenu sadržaja ovih kratkih formi testira od strane internih timova unutar kompanije. 

Zatim, tokom sredine septembra, i korisnici bi trebalo da dobiju opciju da izmene sadržaj svojih “tvitova” i da otpočnu šire testiranje ove funkcionalnosti. Međutim, tu postoji jedna začkoljica, a to je da samo korisnici koji plaćaju “Twitter Blue” uslugu mogu da učestvuju u ovom testiranju, a pretplata na ovaj premijum oblik društvene mreže Twitter iznosi 4,99 dolara mesečno u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Što se tiče samog testiranja, biće omogućena izmena sadržine “tvita” nekoliko puta tokom 30 minuta od postavljanja vaše poruke. Izmenjeni “tvitovi” imaće pored sebe ikonicu koja signalizira da je sadržaj izmenjen, kao i tačno vreme kada je ta izmena načinjena kako bi sve bilo što transparentnije. Ovakvo vremensko ograničenje, kao i postojanje detaljnog istorijata menjanja vaših misli onemogućiće zloupotrebu ove funkcionalnosti u svrhe izmene vaših potencijalno kontroverznih “tvitova” iz prošlosti. Dakle, sve je vidljivo, nema laži nema prevare. 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi