Zaštita vaše privatnosti na internetu uz Galaxy Security

Galaxy Security, Bezbedan Wi-Fi i Samsung Internet, garantuju vam privatnost na svakom mestu prilikom surfovanja, bilo gde da se nalazite

Zaštita vaše privatnosti na internetu uz Galaxy Security

Bilo da je u pitanju rad ili zabava, većina nas svakog dana satima koristi internet. A tada želimo da budemo mirni jer znamo da sve što radimo onlajn – pretražujemo u cilju kupovine ili radimo na važnom dokumentu – ostaje sigurno i bezbedno. Uz Samsung Galaxy Security smo vas zaštitili tako da internet možete bezbednije da koristite bez obzira kuda idete.

Galaxy Security = Bezbedan Wi-Fi:

Uz Samsung Galaxy Security funkciju bezbednog Wi-Fi-ja možete da radite sa bilo kog mesta na kom se osećate najudobnije. Ova funkcija vam omogućava da bezbedno pretražujete internet, čak i kad koristite nebezbedne, privatne Wi-Fi mreže, jer pruža sigurnu zaštitu šifriranjem internet saobraćaja. Za unapređenu zaštitu privatnosti možete čak i da usmeravate svoj internet saobraćaj preko dve odvojene bazne stanice, tako da niko ne može da pristupi vašoj IP adresi. Ovo je naročito efikasno kada radite na daljinu na javnim mestima.

Da biste koristili funkciju bezbednog Wi-Fi-ja, idite na Podešavanja, Bezbednost i privatnost, i izaberite Još bezbednosnih podešavanja. Potom kliknite na Bezbedan Wi-Fi i spremni ste. Takođe možete da dodate ikonicu za bezbedan Wi-Fi direktno na ekran radi jednostavnog pristupa ovoj aplikaciji.

Podešavanja > Bezbednost i privatnost > Još bezbednosnih podešavanja > Bezbedan Wi-Fi

Uz Galaxy Security možete da budete mirniji kad radite na daljinu jer znate da su vaši osetljivi podaci i informacije manje podložni mogućim pretnjama koje dolaze sa javnih mreža. Bezbedan Wi-Fi čak nudi i besplatnu zaštitu do 1024 MB mesečno, koja se automatski uključuje prilikom povezivanja[, uz dodatne tarife dostupne u svakom trenutku za one koji žele više.

Samsung Internet:

Samsung Internet donosi funkcije bezbednosti i privatnosti za korisnike prilikom pretraživanja,  što vam omogućava da slobodno pretražujete omiljene sajtove, pri čemu vaša privatnost ostaje zaštićena. U okviru Samsung Interneta smo osmislili mnoštvo funkcija čiji zadatak je da vas i vaše korišćenje interneta čuvaju bezbednim.

Kao prvo, ovaj pretraživač nudi sveobuhvatan pregled toga kako štiti vaše korišćenje interneta, sa detaljima u odeljku Komandna tabla za privatnost, dostupnom preko stranice za brz pristup. Tu se nudi detaljan pregled vaših nedeljnih aktivnosti i podešavanja koja se mogu prilagoditi da odgovaraju vašim sklonostima kad je reč o privatnosti. Da biste pronašli ovaj odeljak, idite na Samsung Internet pretraživač, kliknite na ikonicu sa tri linije i izaberite Privatnost.

Radi dodatne bezbednosti, Samsung Internet takođe omogućava privatna okruženja uz tajni režim rada. Ovo može da bude korisno kada kupujete poklon iznenađenja za bilo koga ko može da ima pristup vašem uređaju. Ova mogućnost vam nudi isto iskustvo pretraživanja kao da normalno koristite Samsung Internet, ali uz dodatnu privatnost i zaštitu. Kolačići i istorija pretraživanja bilo kojih sajtova koje posećujete u tajnom režimu rada se brišu sa vašeg telefona čim se zatvore sve stranice koje ste otvarali u ovom režimu rada. Čak možete i da sačuvate stranice i obeležene stranice, ali sve što ste sačuvali će biti vidljivo samo u tajnom režimu rada. Da biste koristili ovu funkciju, idite na Samsung Internet i na glavnom ekranu kliknite ikonicu za upravljanje stranicama na dnu, gde možete da upravljate stranicama koje ste otvorili. Aktivirajte tajni režim rada tako što ćete kliknuti na „Uključi tajni režim rada“.

Samsung Internet > Ikonica za upravljanje stranicama > Uključi tajni režim rada

Samsung Internet takođe nudi funkciju pametnog sprečavanja praćenja na bazi AI koja je automatski uključena. Ova funkcija pomaže da se blokiraju kolačići i pokušaji trećeg lica da prati vaše lične informacije, a isto tako i sprečava uređaje za praćenje sajtova da koriste tehnike za zaobilaženje blokiranja praćenja. Pametno sprečavanje praćenja vam takođe omogućava da automatski koristite bezbednije HTTPS podešavanje kada unosite URL i može da registruje i zaštiti od domena koji su u suprotnosti sa klasifikovanim uređajima za praćenje. Da biste koristili pametno sprečavanje praćenja, idite na Komandnu tablu za privatnost u okviru Samsung Interneta i kliknite na Pametno sprečavanje praćenja.

Samsung Internet > Komandna tabla za privatnost > Pametno sprečavanje praćenja

I konačno, Samsung Internet omogućava blokera oglasa. Znamo da tokom pretraživanja nailazite na oglase kojih želite da se rešite u cilju boljeg iskustva. Zato smo vam omogućili da preuzmete blokere oglasa trećih strana. Da biste blokirali oglase putem Samsung Galaxy Security Interneta, otvorite aplikaciju Samsung Internet i kliknite na ikonicu sa tri linije (meni), a potom izaberite blokere oglasa. Ovde vam preporučujemo da odaberete i preuzmete blokere oglasa po svom izboru.

Samsung Internet > Meni > Blokeri oglasa

Uz Samsung Galaxy uređaj ne morate da brinete kad i gde možete da pretražujete internet. Mislili smo na to i primenili mere koje vas štite tokom korišćenja interneta – bez obzira gde se nalazite.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi