3 razloga zbog kojih je Motorola ThinkPhone najbolji izbor za poslovne korisnike

Novi Motorola ThinkPhone telefon je namenjen grupi korisnika koji su dugo vremena bili zapostavljeni od strane velikih proizvođača telefona.

Proizvođači telefona nude širok spektar modela koji su kreirani kako bi zadovoljili potrebe gotovo svakog korisnika, međutim, čini se da im jedna grupa vlasnika smartfona redovno izlazi iz vidnog polja – u pitanju su poslovni korisnici.

Potrebe poslovnih korisnika se u pojedinim segmentima znatno razlikuju od potreba standardnih kupaca telefona, a Motorola je jedna od retkih kompanija koja je odlučila da im ponudi uređaj koji će zadovoljiti njihove zahteve.

Motorola ThinkPhone predstavlja jedinstvenu kombinaciju Motorolinih mobilnih inovacija i posvećenosti poslovnim korisnicima i njihovim potrebama. Zapravo, Motorola ThinkPhone poslovnim korisnicima nudi 3 ključne stvari koje će im pomoći da svoje obaveze obavljaju brže, bolje i bezbednije u poređenju sa drugim telefonima.

Bezbednost

Kako bi se postarala da Motorola ThinkPhone pruža vrhunsku bezbednost poslovnim korisnicima, Motorola je uključila svoju ThinkShield platformu koja podržava detekciju širokog spektra pretnji. Pored detekcije i sprečavanja potencijalnih pretnji koje mogu da dovedu do curenja važnih i krucijalnih podataka, ThinkShield donosi i specijalizovani softver i hardver kako bi telefon bio zaštićen i spolja i iznutra.

Tu je i Moto Threat Defense sa AI bezbednosnim rešenjima, kao i Zero Touch funkcija koja se stara za laku aktivaciju telefona. Upravljanje većim brojem ThnkPhone telefona dodatno je olakšano IT administratorima uz pomoć rešenja kao što su Moto OEMConfig i Moto Device Manager koja omogućavaju konfigurisanje telefona na daljinu.

Na samom kraju, Motorola je ThinkPhone opremila Moto KeySafe rešenjem koje podrazumeva poseban i odvojen procesor na Android operativnom sistemu. Na ovaj način, korišćenjem posebnog procesora, korisnici dobijaju dodatni sloj bezbednosti koji se stara za najosetljivije podatke.

Moto KeySafe pruža zaštitu svim bitnim podacima koje neko može da čuva u telefonu, kao što su šifre i kriptografski ključevi. Najvažnije od svega, svi ti podaci smešteni su unutar sredine koja je dizajnirana da bude otporna na sve pokušaje kompromitovanja.

Performanse

ThinkPhone opremljen je Snapdragon 8+ Gen 1 mobilnom platformom koja se stara da prilikom rada sve teče brzo i glatko, a važne dokumente, mejlove i aplikacije možete pregledati na velikom 6.6-inčnom FHD+ displeju.

Zahvaljujući velikoj bateriji, korisnici na raspolaganju imaju 36 sati rada telefona, bilo da ga koriste za poslovne obaveze ili zabavu. U slučaju da energije ipak ponestane, tu je 68W TurboPower univerzalni punjač koji z asvega nekoliko minuta punjenja bateriju iz crvenog vraća u zeleno. Pritom, ovaj punjač dovoljno je snažan da može da napaja laptop, ili bilo koji drugi USB-C uređaj.

Ozbiljne specifikacije zaokružuje 50MP Ultra Pixel kamera koja pruža oštre fotografije i superioran kvalitet slike za video pozive.

Izdržljivost

Pored velike pažnje posvećene bezbednosti podataka unutar telefona, Motorola je podjednako važan fokus stavila i na bezbednost i izdržljivost samog telefona. ThinkPhone poseduje MIL STD 810H sertifikat, i dizajniran je korišćenjem aramid vlakana koja su jača od čelika kako bi sve komponente unutar njega bile maksimalno zaštićene.

Tu je i Gorilla Glass Victus zaštita ekrana koja ga štiti od pada sa visine do 1,25 metara. Zahvaljujući IP68 sertifikaciji, ThinkPhone može da izdrži izloženost prašini i potopljenosti u vodi do dubine od 1,5 metara u trajanju od 30 minuta.

Izvor: PR tekst

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi