4 najbolja, pristupačno jeftina telefona za 2024. godinu. Za dobre fotografije ne morate trošiti pare na flegšip model

Najbolji pristupačni telefoni u 2024. godini pružaju vrhunske kamere, a među njima su iPhone 13, Google Pixel 8a, Samsung Galaxy A35 i OnePlus 12R

4 najbolja, pristupačno jeftina telefona za 2024. godinu. Za dobre fotografije ne morate trošiti pare na flegšip model

Želite telefon koji pravi sjajne fotografije? Ne morate kupiti flegšip model. Tehnologija pametnih telefona je značajno napredovala u poslednjih nekoliko godina, a modeli sa krajnje pristupačno jeftinom cenom, takođe pružaju odlične performanse. TechRadar je izdvojio 4 najbolja, cenovno pristupačna mobilna telefona u 2024. godini kako bi pomogao korisnicima da pronađu najbolju opciju za svoj novac.

Ako želite da postanete deo Apple zajednice, najbolja opcija trenutno je iPhone 13. Ovaj telefon ima izvanredan vek trajanja baterije za svoju cenovnu kategoriju u kombinaciji sa vrhunskim A15 čipom, što garantuje dugotrajne performanse. Mana je što i dalje koristi stari Lightning konektor, a performanse ekrana su nešto slabije, što je nešto o čemu korisnici sami treba da odluče.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Među Android telefonima, prvi na listi je Google Pixel 8a. Trenutno se na zvaničnom sajtu nudi po sniženoj ceni. Ne samo da je algoritam kamere poznat po odličnim noćnim fotografijama, već donosi i ekskluzivnu Google AI funkciju za uređivanje fotografija, koja uklanjanja neželjene elemente na fotografiji i osigurava da svi na slici izgledaju na najbolji način. Takođe podržava ažuriranja sistema do 7 godina, što je retkost kod srednje klase telefona. Međutim, Pixel 8a možda nije najbolji izbor ako vam je važan vek trajanja baterije i performanse.

Samsung Galaxy A35 je najjeftiniji je model na ovoj listi preporuka. Koristi Samsungov Super AMOLED ekran sa osvežavanjem od 120 Hz i maksimalnom osvetljenošću od 1000 nita, što ga čini izuzetno jasnim čak i pod jakim suncem. Ipak, kamera je prosečna, a brzina punjenja relativno spora.

Sledeći na listi preporuke je OnePlus 12R, koji ima Snapdragon 8 Gen 2 čip i veliku bateriju od 5.500 mAh koja prilično dugo traje. Međutim, ovaj telefon još uvek nije dostupan na globalnom tržištu, pa korisnici moraju tražiti različite načine za kupovinu u inostranstvu, uz pažnju na garantne uslove.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi