4 od 10 telefona sa najsvetlijim ekranima su Motorola modeli

Ekran telefona je njegova najbitnija karakteristika, a kompanija Motorola se trudi da ekrani njihovih telefona u svim klasama budu odlični.

4 od 10 telefona sa najsvetlijim ekranima su Motorola modeli

Brzina, mogućnosti i dizajn predstavljaju neke od veoma bitnih stavki pri kupovini telefona, ali najvažnija svakako jeste ekran telefona u koji najviše gledamo. Sajt GSMArena je napravio listu telefona sa najsvetlijim ekranima, a u prvih 10 nalaze se čak četiri Motorola modela.

U pitanju su Motorola G72 (7. mesto), Motorola Edge 30 Ultra (6. mesto), Motorola Edge 30 Fusion (9. mesto) i Motorola ThinkPhone (5. mesto).

Najveće iznenađenje liste – g72

Ipak, Motorola G serija poznata je po tome što svaki model korisnicima donosi nešto najčešće rezervisano za znatno skuplje telefone u skladu sa filozofijom kompanije Motorola da najnovija i najbolja tehnologija treba bude dostupna svima, bez obzira na cenu uređaja.

Ništa drugačije nije ni sa modelom Motorola G72 u koji je Motorola ugradila prilično impresivan pOLED displej sa osvežavanjem ekrana od 120 Hz i maksimalnim osvetljenjem ekrana od 1015 nita. Ovaj displej poseduje dijagonalu od 6,6 inča, ali i HDR10+ standard koji se stara da je sve što na njemu gledate u skladu sa filmskim standardima za preciznost boja, kontrast i osvetljenje.

Kako bi multimedijalno iskustvo podigla na viši nivo, Motorola je odličan displej uparila sa Dolby Atmos stereo zvučnicima koji se staraju da vam ne promakne nijedan audio detalj koji prati ono što se dešava na ovom izuzetnom ekranu.

Pored kvalitetnog ekrana, Motorola G72 poseduje i veoma sposoban procesor uparen sa 6/128 ili 8/128GB memorije za izuzetno brz rad i 20% veću efikasnost u igrama i uštedu baterije.

Motorola ThinkPhone – 5. mesto

Zahvaljujući 6,6-inčnom pOLED displeju sa osvežavanjem ekrana od 144 Hz i osvetljenjem od 1069 nita, Motorola ThinkPhone je zauzeo zlatnu sredinu.

Ovaj model prvenstveno je namenjen poslovnim korisnicima koji pored vrhunskih performansi zahtevaju i neprikosnovenu bezbednost. Uz ThinkPhone, korisnici na raspolaganju imaju kompletan set bezbednosnih rešenja sa jedinstvenom podrškom koja isporučuju potrebnu zaštitu i upravljanje uređajem uz ThinkShield.

ThinkShield predstavlja superiornu bezbednosnu platformu sa najnaprednijim bezbednosnim rešenjima, naprednim funkcijama, specijalizovanim hardverom i softverom koja se stara za kompletnu bezbednost celog uređaja.

ThinkPhone stiže i sa Moto KeySafe rešenjem koje uključuje odvojeni procesor koji radi na Android operativnom sistemu i koji pruža dodatni sloj bezbednosti kako bi najosetljiviji podaci u telefonu imali maksimalnu zaštitu. Moto KeySafe čuva PIN-ove, šifre i kriptografske ključeve u posebnoj sredini dizajniranoj da bude otporna na bilo kakve pokušaje kompromitovanja, čuvajući podatke i spolja, i iznutra.

Kada su specifikacije u pitanju, tu je Snapdragon 8+ Gen 1 procesor kao i opcije koje idu od 8/128 GB, pa sve do 12/512 GB.

Motorola Edge 30 Ultra na 6. mestu

Motorola Edge 30 Ultra donosi vrhunsku tehnologiju Snapdragon 8+ Gen 1 čipseta i kamera sistem najviše moguće rezolucije od 200 MP, a tu je i 12/256 GB memorije.

Međutim, ono što se posebno izdvaja jeste 6,67-inčni pOLED FHD displej koji je u stanju da pruži osvetljenje ekrana od 1047 nita. Za sveobuhvatno uživanje u ovom displeju, tu je Dolby Atmos sa prostornim zvukom koji koristi sve prednosti najnovijih otkrića na polju zvučne tehnologije kako biste bili što bliže omiljenom sadržaju.

Deveto mesto – Edge 30 Fusion

Motorola Edge 30 Fusion opremljen je i 6,55” bezgraničnim pOLED FHD+ displejom sa HDR10+ snimanjem i 144Hz osvežavanjem ekrana. Ovaj ekran nudi osvetljenje od 946 nita.

Celokupno multimedijalno iskustvo zaokružuju dva velika stereo zvučnika sa Dolby Atmos tehnologijom, a kako bi sve želje korisnika bile ispunjene, stara se moćna Snapdragon 888+ 5G mobilna platforma koja donosi velika unapređenja performansi u poređenju sa  prethodnom generacijom.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi