4 razloga zbog kojih je Motorola g72 dobra kupovina

Jako je teško izdvojiti se u moru telefona koji zapljuskuju srednju klasu, ali čini se da je ovoj kompaniji to ipak uspelo sa modelom Motorola g72. 

4 razloga zbog kojih je Motorola g72 dobra kupovina

Motorola g72 poseduje gotovo sve, od super svetlog pOLED ekana, dužeg trajanja baterije, 3,5 mm džeka za slušalice do više nego adekvatnih specifikacija, a tu je i čitač otiska prstiju smešten ispod ekrana, kao i izuzetno povoljna cena, koja je trenutno još dodatno snižena.

Drugim rečima, Motorola g72 predstavlja odličnu kupovinu, a mi vam izdvajamo 4 najvažnija razloga zbog kojih ovaj model predstavlja odličnu kupovinu.

Ekran

Kompanija Motorola je ovaj budžetno orijentisan model opremila izuzetno kvalitetnim pOLED panelom sa 120Hz osvežavanjem ekrana, i to zaista treba pozdraviti jer su ovakvi displeji najčešće prisutni kod znatno skupljih modela.

Sa dijagonalom od 6,6 inča, HDR10+ displej donosi filmske standarde za preciznost boja, kontrast i osvetljenje, kako bi sve što na njemu gledate bilo izuzetno realno.

Kako bi multimedijalno iskustvo podigla na viši nivo, Motorola je odličan displej uparila sa Dolby Atmos stereo zvučnicima koji se staraju da vam ne promakne nijedan audio detalj.

Memorija

Pored izuzetno sposobnog Mediatek Helio G99 procesora, Motorola g72 opremljena je i više nego dovoljnom količinom memorije za besprekoran multitasking i rad aplikacija bez ikakvog seckanja.

Ovaj model u Srbiji dostupan je u dve memorijske konfiguracije – 6/128GB i 8/128GB.

Gejmeri će posebno osetiti veću količinu radne memorije, kao i 20% veću efikasnost procesora u igrama zahvaljujući 6 nm čipsetu koji štedi bateriju, čak i kada ga zahtevne igre gurnu do samih granica.

Kamera

Ljubitelji fotografije definitivno neće biti razočarani mogućnostima kamere na ovom modelu.

Sa zadnje strane smešten je 108 MP glavni senzor koji je u stanju da uhvati 9 puta više svetlosti kombinujući 9 piksela u jedan veliki ultra pixel za svetlije fotografije, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Tu je još i 8 MP ultraširoka kamera, kao i 2 MP Macro Vision objektiv koji se stara da vam prilikom slikanja ne promakne nijedan detalj, ma koliko on sitan bio.

Fotografije koje ovaj sistem pravi su svetle, oštre i živopisnih boja.

Cena

Kao što smo na početku spomenuli, cena ovog modela u Srbiji sada je dodatno snižena za obe memorijske konfiguracije i iznosi 29.990 rsd za 6/128 GB verziju, odnosno 34.990 rsd za 8/128 GB model.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi