65% veličina, 100% praktičnost - CM CK721 tastatura

Cooler Master je sa CK721 modelom napravio možda i pravu kombinaciju - mehanički prekidači, atraktivan dizajn, WiFi, Bluetooth i USB povezivanje i još neka pametna rešenja

 
Nekada davno, dok je PC tržište još uvek bilo relativno mlado, tastatura je bila tastatura i osim toga da li dolazi sa US ili regionalnim karakterima i eventualno da li ima veći ili manji Enter taster i nismo previše razmišljali o tome koja je, jer su mahom sve bile sličnog formata.
Par decenija kasnije, ni PC nije ono što je nekad bio, a tastatura ima u formama i oblicima kakve nekada nismo ni zamišljali i to sa više varijacija nego što smo nekada imali kod samih računara. Membranske, mehaničke, pune ili skraćene veličine, osvetljene, neosvetljene, sa kablom ili bežične, gamerske i sve kombinacije između – izbor je zaista bogat.
Jedna od kompanija koja nas je navikla na redovno izbacivanje novih modela je svakako Cooler Master, koji poslednjih godina vrlo uspešno uspeva da se izdvoji na prilično pretrpanom tržištu, najpre zanimljivim i drugačijim dizajnom, uz čini se malo više pažnje posvećene detaljima – naizgled možda beznačajnim, ali sve se to sabira i doprinosi iskustvu korišćenja.
Ovih dana nam se na testu našao još jedan njihov novitet u vidu CK721 tastature koja kombinuje puno zanimljivih rešenja u jedan proizvod. Uz reč tastatura obično idu i epiteti koji opisuju njen format i funkciju, a u slučaju ovog konkretnog modela primenjivi su maltene svi kojih možemo da se setimo – gaming, bežična, žičana, Bluetooth, osvetljena, kompaktna, programabilna i verovatno još ponešto.
Hajde da vidimo šta je to Cooler Master smislio i šta možete očekivati od ovog modela
 

 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi