AGON by AOC proglašen vodećim svetskim brendom gejming monitora

AGON by AOC monitori proglašeni su vodećim brednom gejming monitora i IT dodataka prema novom IDC izveštaju za treći kvartal 2022. godine

AGON by AOC proglašen vodećim svetskim brendom gejming monitora

AGON by AOC, vodeći brend gejming monitora i IT dodataka s ponosom je prihvatio titulu vodećeg brenda gejming monitora prema izveštaju IDC Quarterly Gaming Tracker za četvrti kvartal 2022.

AGON by AOC, pod-brend usmeren na gejming, nadmašio je svoje konkurente i osigurao prvo mesto na globalnom tržištu gaming monitora, zahvaljujući vrhunskim naprednim tehnologijama (kao što su MiniLED i DisplayHDR 1400), izuzetnim performansama (s brzinama osvežavanja do 360 Hz) i nepokolebljivom predanošću u pružanju vrhunskog gejming iskustva. Takođe, AGON by AOC je prošle godine lansirao svoju 5. generaciju AGON monitora s osveženim dizajnom i brzim, responzivnim panelima, ali i predstavio potpuno nove tehnologije u svojoj AGON PRO liniji.

“Oduševljeni smo što smo vodeći svetski brend gejming monitora.Ovo ne bi bilo moguće bez neverovatne podrške gejming scene i kupaca širom sveta koji su verni našoj stručnosti. Nastavljamo da rastemo i predani smo dovođenju inovativnih i najsavremenijih proizvoda na tržište, prilagođenih preferencama naše raznolike gejming zajednice”, izjavila je Anna Stefańczyk, AOC Global Marketing Lead.

AGON by AOC nudi sveobuhvatnu liniju gejming monitora, koji privlače širok raspon gejmera sa svoje tri podkategorije:

AOC GAMING

Dizajnirani za povremene i osnovne gejmere, ovi monitori odgovaraju gejmerima svih nivoa veština, od kreatora sadržaja i streamera, do onih koji uživaju u uzbuđenju i avanturama. Linija AOC GAMING naglašava važnost samog gejming iskustva, pružajući različite opcije koje zadovoljavaju različita raspoloženja i interese gejmera. Kategorija AOC GEJMING nudi pristup usmeren na vrednost za isporuku visokokvalitetnih monitora visokih performansi masovnoj publici početnika, kao i gejmera srednjeg nivoa, s monitorima kao što su renominari 24G2SPU/BK, 25G3ZM/BK ili U28G2XU2/BK modela.

AGON

Kreirana za mainstream i hardcore gejmere, AGON linija služi konkurentnim gejmerima koji žele da postanu heroji na gejming sceni, kao što su njihovi omiljeni streameri ili vrhunski esportisti. S vrhunskim dizajnom i korisnim dodatnim karakteristikama, AGON monitori ističu se u pružanju besprekornog i impresivnog gejming iskustva za multi-player esport naslove, kao što su pucačine i MOBA naslovi. AGON monitori 5. generacije nude i custom made modele poput League of Legends modela AG275QXL ili novog 32-inčnog AG325QZN/EU s brzinom osvežavanja od 240 Hz i vremenom odziva od samo 1 ms GtG, što omogućuje takmičarskimgejmerima da oslobode svoje istinske sposobnosti s brzim refleksima i donošenjem odluka.

AGON PRO

Izrađeni za vrhunske gamere, AGON PRO monitori služe profesionalnim kreatorima sadržaja i esportistima, kao što su renomirani timovi G2 Esports, RNG i Furia Esports koje sponzoriše AGON by AOC, a koji zahtevaju najbolje od gejming tehnologije. Ove profesionalce pokreće konkurencija – teže postizanju ličnih rekorda i traže vrhunske karakteristike, izuzetne performanse, kao i neuporediv kvalitet kako bi zadovoljili svoju gejming strast.

AGON PRO monitori pružaju neuporedivo iskustvo za popularne esportove, pucačine, MOBA i slične naslove. AGON PRO modeli dolaze s vrhunskim tehnologijama kao što je MiniLED pozadinsko osvetljenje za postizanje osvetljenja od 1000 nita i lokalizovane zone zatamnjenja (AG274QZM), visoka stopa osvežavanja od 360 Hz i profesionalni alati poput NVIDIA Reflex Analyzer-a (AG254FG).

Zahvaljujući ugrađenim karakteristikama poput KVM prekidača i USB-C povezivosti (AG324UX), ovi modeli poboljšavaju produktivnost za kreatore sadržaja i profesionalce, dok uključeni dodaci kao što su Screen Shield (u odabranim modelima) ili QuickSwitch kontroler znatno poboljšavaju gejming iskustvo, bilo na esport turnirima ili u udobnosti spostvene dnevne sobe.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi